Bewertungen von De Bikker Franeker

Neue Beurteilungen

5.0
Kirsten
Heute
hoekstra-kortlever
Heute

alles in orde lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke Luimstra
Gestern

Service goed en het was heerlijk top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
18 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk en keurig op tijd!

Miedema
13 MĂ€rz 2023

Bezorger was perfect op tijd! Heel fijn. Ook de dingen die bij de bestelling miste werden razend snel gebracht. Jammer vonden we dat bij een aantal producten leek dat ze te kort in de frituur waren geweest. Patat was aan de rauwe/slappe kant en ook de berenhap was niet goed warm en de uien waren nog rauw. Jammer! Volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ido Grovenstein
12 MĂ€rz 2023

Bestelling compleet, warm, op tijd afgeleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rudi Jaarsma
12 MĂ€rz 2023

Was weer erg lekker maar was alleen vergeten iets te bestellen dus langsgereden en gelijk mijn bestelling meegekregen. Dus voor niks bezorgkosten betaald. Maar mijn eigen schuld natuurlijk

F de Boer
11 MĂ€rz 2023

Patat was niet lekker dit keer. Er zat wat op de patat wat geen zout was, Droog en anders dan anders

Antwort von De Bikker

Goedenavond, wat vreemd.. we hebben het hele weekend geen klachten gehad. Het zou de coating kunnen zijn van de patat die je ziet ipv zout, we zouden het anders echt niet weten. Hopelijk is de volgende keer alles weer naar wens.

Fam. Van der Woude
9 MĂ€rz 2023

Gevraagd of het wat eerder kon. Werden we speciaal voor gebeld dat dat net ging lukken maar wel een klein beetje later. Alsnog hebben ze hun best gedaan om op onze gevraagde tijd te brengen en gelukt! Kinderen blij :) Was ouderwets lekker snacken. En de beste bezorger(Patrick) van Franeker.

anno
8 MĂ€rz 2023
Ruben
7 MĂ€rz 2023
Posthumus
6 MĂ€rz 2023
Klooster
5 MĂ€rz 2023

Goede service en goede bezorgers dat mag ook gezegd worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bregina Bierema
4 MĂ€rz 2023

Was erg lekker vooral de broodjes ,de patat was ook goed maar was niet meer zo warm, maar dat blijft ook moeilijk denk ik ,verder tevreden hoor .

A. Bergsma
2 MĂ€rz 2023

Was veel sneller dan gepland!

R
28 Februar 2023

Lekkere eten, vriendelijke personeel en een snelle bezorging! De kip kapsalon is onze favoriet!

Diny Terpstra
25 Februar 2023

Het eten was heerlijk zoals altijd! Snel bezorgd door een hele leuke bezorger:)

Jannie
24 Februar 2023
Familie Tigchelaar
22 Februar 2023

Het eten was weer super heerlijk!

Y van de zee
19 Februar 2023
Esther sijbesma
19 Februar 2023

Het eten was heerlijk.

Post
18 Februar 2023
Klaasje de Haan
18 Februar 2023

Geweldige service, vriendelijke bezorger, en super goed en lekker eten.

Linda van Hunnik
15 Februar 2023
Haarsma
15 Februar 2023

Patat dit keer niet goed gebakken was erg slap en zat in klonten aan elkaar

Bakker
15 Februar 2023

Vandaag super! Frites goed doorbakken en knapperig bezorgd! Snacks ook goed

Jan
15 Februar 2023

Was top

Tineke Luimstra
10 Februar 2023

Complimenten voor de bikker mag ook wel eens gezegd worden personeel enz

W. Kolthof-Zwart
7 Februar 2023

Zeer tevreden en we hebben er lekker van gegeten.

Familie Tigchelaar
6 Februar 2023

Het eten was weer heerlijk! Wij hebben met zijn allen weer heerlijk zitten smullen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johannes
5 Februar 2023

Eten was lekker en warm. Alleen de patat was dit keer wat flauw. Bezorging was eerder dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Bedankt voor de review. Fijn dat alles lekker en warm was daar streven wij natuurlijk naar. U gaf aan dat de patat flauw was, echter is dit een smaak kwestie wilt u voor de volgende keer extra zout geef dit dan de volgende keer aan in de opmerkingen Team de Bikker.

Okkema
5 Februar 2023

Top

Romana
4 Februar 2023

Ontzettend lekker zoals altijd! Vooral de Chickenstrips met zoetzure saus

G v Dijk
4 Februar 2023

Niks op aan te merken. Mooie reepjes shoarma, lekker pitahbroodje, en lekkere rauwkost! 👍

Johan van den Berg
4 Februar 2023

Kwaliteit was weer goed, zoals gebruikelijk. Snellere bezorging dan in eerste instantie aangegeven. Super!

Erwin
4 Februar 2023
Tineke
3 Februar 2023

Altijd goed

H. Horjus
3 Februar 2023

Prima eten Bezorging op tijdđŸ‘đŸ»

Jannie
1 Februar 2023

Ik had een Top bezorger 😘

Frank
1 Februar 2023

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Dekker
31 Januar 2023

Nog nooit zo snel ons eten gehad vd Bikker en was weer prima.

W. Kolthof-Zwart
31 Januar 2023

Wat een verschil bij de vorige keer. Alles was warm en heel en dan is het ook lekkerder. Tevreden.

Wierstra
30 Januar 2023

Super snel heerlijk eten in huis!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Je kok
28 Januar 2023

het was prima

Ina
28 Januar 2023
B.J Visser
28 Januar 2023
T de Jong
28 Januar 2023
Jeroen Vissers
28 Januar 2023

De bezorger was de BBQ saus vergeten mee te nemen. Een andere bezorger kwam die brengen en die was er nog eerder dan de orginele bezorger. ⭐⭐⭐⭐⭐ voor de bezorgers. Top

Anoniem
26 Januar 2023

Heerlijk eten. Alleen de softijs beker zat nu niet zo vol als normaal. Dat was wel een tegenvaller want het was veel sneller op nu.

Djoke
25 Januar 2023

Heerlijk gesmaakt en een topservice

Wilco
25 Januar 2023

Wat een top bezorger 😉

Wiekie Kolthof-Zwart
24 Januar 2023

De bezorger was op tijd. Vergeleken bij de vorige keren was de kwaliteit matig. De patat was lauw met koude frietjes er tussen. De frikandel was niet echt warm en de goulashkroket was door de helft en daardoor van binnen afgekoeld.

Anita
22 Januar 2023

We konden online de nasischijf niet vinden??

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Bedankt voor de review. Helaas hebben wij geen nasischijven in het assortiment. Vandaar dat u deze niet online en in de zaak kunt vinden.

paassen
22 Januar 2023

goed eten en op eten is altijd op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ina
21 Januar 2023
Marloes
21 Januar 2023

Door drukte was de bestelling iets later, dit werd telefonisch doorgegeven, heel prettig! En bij de bestelling kregen we een kleine attentie. Hartstikke leuk en lekker! Goede service, hele vriendelijke mensen en lekker gegeten. Bedankt!

K deVries
21 Januar 2023

Over heerlijk geweldig

Glazema
21 Januar 2023

Snelle bezorging, heerlijk knapperige patat. Pita shoarma was top!

v Dijk
20 Januar 2023

Niks aan te merken, eten was goed 👍

Willem
19 Januar 2023

Vele malen beter dan vorige week volgende week donderdag maar weer dezelfde bestelling denk ik maar dat is volgende week.

Anoniem
18 Januar 2023

Het softijs is hier heerlijk

R Nauta
15 Januar 2023

Prima alleen ontbraken de uitjes op het broodje hamburger speciaal.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Bedankt voor uw review. U had een cheeseburger besteld en daar zitten geen uitjes op. Dit kunt u gewoon erbij bestellen voor de volgende keer.

Simone Nauta
15 Januar 2023

Zoals andere keren was de bestelling weer mooi op de afgesproken tijd bezorgd en wat het belangrijkste was super lekker warm/heet

Janny
14 Januar 2023
Johan van den Berg
13 Januar 2023

Eten eerder op de dag besteld, maar keurig op tijd gebracht. Kwaliteit was weer super. Heerlijk gegeten!

Klaas
13 Januar 2023
Guus
12 Januar 2023

Broodje shoarma is eindelijk met een pita broodje nu dit is wen goeie zet. De patat was lekker tot de volgende keer

Willem
12 Januar 2023

Ik heb nooit te klagen bij jullie maar deze x waren de kaassoufflé' aangebrand inclusief pindasaus de braadworst was bitter geen idee wat er gebeurt is hopelijk de volgende x beter.

Antwort von De Bikker

Goedenavond, jammer dat er dan niet gelijk gebeld wordt. We hebben namelijk de hele avond geen 1 klacht gehad... Ook niet over de ‘aangebrande’ pindasaus? Terwijl we veel tevreden gasten hadden in de zaak. Maar we begrijpen dat als het niet naar wens is, dat dit erg vervelend is. We nemen morgen contact met u op voor een hopelijk passende oplossing.

W. Kolthof-Zwart
11 Januar 2023
Zijlstra
7 Januar 2023

Prima

Ina
7 Januar 2023

Mijn complimenten

Christa de Vries
7 Januar 2023

Vriendelijke bezorger, lekker eten en snel geleverd.

Fam. Scheffer
7 Januar 2023

Prima qua tijd (17u ingevuld, toen was het er ook), warm Ă©n lekker!

V dijk
5 Januar 2023

Eten was goed, niks op aan te merken 👍

.
2 Januar 2023

Bestelling klopte niet geheel, ontbrak eea Bestelling 20 min. Te laat bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Goedendag, het was 1 januari, 1 van de drukste dagen van het jaar.. we hebben gebeld dat we wat later kwamen. Dat de bestelling niet klopte is bij ons niet bekend, u had dan kunnen bellen zodat het gelijk kon na worden bezorgd.

Fred
1 Januar 2022

Prima verzorgd en goede bezorging niks op aan te merken 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simon de boer
1 Januar 2022

Was weer top! snelle bezorging en het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle roosma
28 Dezember 2022

Dik voor elkaar.

Bloemsma
28 Dezember 2022

Altijd tevreden, alleen dit keer helaas niet. Levertijden vind ik geen probleem, houden we rekening mee. Maar dit keer zat de bestelling in een te klein tasje “gepropt”, met tot gevolg dat de saus bij de paarst uit de bakjes was gelopen in de zak en de vulling ook tussen de broodjes uit. Daarnaast was heten lauw. Jammer.

Daniëlle Dragstra
25 Dezember 2022

De bestelling was 10 min later dan aangegeven in de mail. Hierop is er telefonisch gebeld met excuus en kregen we ook nog een leuk cadeautje. Wat ons betreft was dit helemaal niet nodig geweest! Erg klantvriendelijk!! Het eten was goed warm en smaakte goed. Bedankt! Fijne feestdagen.

Niek
25 Dezember 2022

Bezorger was een beste jongen👌👌

Harry
25 Dezember 2022

Erg lekker eten en op tijd bezorgd.

Marg Kooi
24 Dezember 2022

Keurig op tijd. Alles lekker warm. Gewoon GOED. Fijne feestdagen en ga zo door in het nieuwe jaar.

Johan van den Berg
23 Dezember 2022
W. Kolthof-Zwart
23 Dezember 2022

Niets aan toe te voegen.

Tineke Luimstra
22 Dezember 2022

Heerlijkste patat enz daar ben ik wel achter gekomen bij dan andere patatzaken

De Kameleon
21 Dezember 2022

Zoals we gewend zijn, mooi optijd , en de smaak zoals we gewend zijn van het team van de Bikker, toppie toppers.

v Dijk
21 Dezember 2022

Eten was prima maar méér dan anderhalf uur wachten op de bestelling is niet fijn! Voortaan misschien op de site vermelden dat het druk is en een langere wachttijd? Dit doen andere cafetaria ook dan kunnen de mensen er rekening mee houden.

Antwort von De Bikker

U krijgt net als bij andere cafetaria’s een mail met een schattingstijd. Meestal als we later komen door onverwachte drukte(want dit kun je in de horeca nooit voorspellen) doen we altijd even een belletje om de klant op de hoogte te brengen. Als u rond een bepaald tijdstip wilt eten kunt u dit vroegtijdig aangeven, hier wordt altijd rekening mee gehouden.

Marco
21 Dezember 2022

Heerlijk gegeten, goed warm en heerlijke kapsalon.

Jannes Schuiling
21 Dezember 2022

We hebben voor 40 euro aan bestelling geplaatst. Eten was kout en bestelling kwam zeker half uur te laat. Netjes was dat wij tussentijds wel gebeld zijn dat het later zou komen en dat we als compensatie een zak mayonaise hebben gekregen. Bezorger was heel aardig en klantvriendelijk. Toch maakt dit onze teleurstelling over de kwaliteit zeker niet minder. Onlangs ook een "kapsalon" besteld die vond ik niet om te eten (gortdroog).

Antwort von De Bikker

Wat vervelend om te horen en jammer dat de kwaliteit niet naar wens was. Het is inderdaad een onverwachte drukke avond geweest. Soms kun je dit van te voren niet weten waardoor je net wat te weinig mankracht hebt. Meestal sluiten we de site daarom ook even. Dat is deze avond even mis gegaan. Onze excuses voor het ongemak. We nemen contact met u op voor een passende oplossing.

PV
21 Dezember 2022

Voor het eerst zeer ontevreden over de kwaliteit! Ik had gevraagd om de saus apart van de patat te leveren en ketchup ipv curry op de frikandel. Dit is beide niet gedaan, teleurstellend. Daarnaast was de patat smaakloos (te weinig zout) en de bitterballen waren klef, niet warm en niet krokant. Jammer


Antwort von De Bikker

Wat vervelend dat er dit keer niet naar uw wensen is geluisterd. We zullen de desbetreffende medewerker hier op aanspreken. Ik denk dat ze door de drukte de opmerking niet gelezen hebben. Het ‘zout’ dingentje is heel erg persoonlijk. We leveren eigenlijk vrijwel altijd met weinig zout omdat de patat slof wordt van zout en omdat mensen dit vaak wel thuis hebben kan dit naar smaak toe worden gevoegd. We nemen contact met u op voor een passende oplossing.

Dijkstra
19 Dezember 2022

Na telefonisch contact keurig op tijd. Heel lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
18 Dezember 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iris
18 Dezember 2022
Anneke
17 Dezember 2022

Het was lekker warm en goed van smaak

anoniem
16 Dezember 2022

jammer dat het koud was .maar het was glad petje af voor de mensen die het langs brengen

Hessel Jonker
16 Dezember 2022

De bestelling was compleet, warm en precies op tijd! Daarnaast was deze heel lekker :)

Fred
16 Dezember 2022

Geen bijzonderheden

Erwin
15 Dezember 2022
Wiekie Kolthof-Zwart
15 Dezember 2022
Betty
15 Dezember 2022

Iets vroeger dan gepland, geen probleem. Alles was goed op temperatuur. We hebben genoten We hebb

Simon
15 Dezember 2022

nog bedankt voor de kortingscode en de extra kroket fantastisch! Fijn dat er nog bedrijven bestaan die met kritiek om kunnen gaan en hiervoor de klant tevreden willen stellen. Het eten was erg lekker !! We bestellen binnenkort weer. Nogmaals bedankt

Antwort von De Bikker

Bedankt voor uw bestelling en deze fijne recentie. Waarderen we enorm. Tot de volgende keer!

De Vries
15 Dezember 2022

Super bezorging

Stan
13 Dezember 2022
Wychard raadsveld
12 Dezember 2022
Tineke Luimstra
9 Dezember 2022

In 1 woord heerlijk kan Pépé niet aan tippen

Thea
8 Dezember 2022
Tiety Veenstra-Krikke
4 Dezember 2022

De loempidel is terug đŸ€— Lekkere PATAT, heerlijk doorgebakken Bezorging precies op de tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simon
4 Dezember 2022

1,5 uur moeten wachten op de bestelling. Terwijl we 10 voor 5 bestelde. Patat was koud en de kroket helaas ook. jammer we bestellen altijd bij de bikker. Overwegen nu toch wat anders ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Goedenavond, het was sinterklaas weekend en inderdaad erg druk, daarom was de site ook een tijdje gesloten. we hebben eigenlijk iedereen gebeld waar we later kwamen, gelukkig had iedereen er begrip voor, u was ons helaas voor met het belletje. Natuurlijk is het niet de bedoeling om later te komen maar het kan een keer voor komen.. We kunnen helaas niet sneller dan dat we al gaan, we zijn geen machine. Ik kan u een kleine tegemoetkoming mailen met een kortingscode voor de volgende keer maar dat is natuurlijk aan u of u weer bestellen wilt. Mvg, Karin.

wilfred Pepping
4 Dezember 2022

Heerlijk heet eten en de beste pindasaus ooit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

paula Kliffen
4 Dezember 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd; zoals we zijn gewend En de bezorging; net als Sinterklaas; wat een TOP vent

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simone Nauta
4 Dezember 2022

Zoals altijd was de hele bestelling weer op tijd en HEEEEERLIJK

Marco
4 Dezember 2022

Uitstekend

Tjeerd De Jong
3 Dezember 2022

Alles prima verzorgt.

Truus
3 Dezember 2022

Snelle levering en goed warm

J
3 Dezember 2022
Marc ter Ellen
30 November 2022

Zeer snelle levering. Prima op temperatuur

Wiekie Kolthof-Zwart
29 November 2022

Geen.

angus de jong
26 November 2022

eten was prima ! wel aan de koude kant . bezorging weer telaat

Antwort von De Bikker

Goedendag, het nederlands voetbal team speelde om 17:00 voor het wk, hierdoor was het tussen 16:30 en 18:30 extreem druk. Iedereen wilt dan rond het zelfde tijdstip eten. We hebben contact met u opgenomen dat we wat later waren. Voor de volgende keer kan ik als tip mee geven, bestel op tijd en geef een tijdstip door wanneer u graag wilt eten. Mvg, Karin.

Wilma poelstra
25 November 2022

Altijd top en vriendelijke bezorging

Fokke
25 November 2022
J.j talhout
21 November 2022

Compliment voor de werknemer goed met mij meegedacht en super fijn dat dit kon

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Astrid Welling
21 November 2022

Zoals altijd
..dik tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V Dijk
20 November 2022

Eten was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V.
16 November 2022
W. Kolthof-Zwart
15 November 2022

We hebben lekker gegeten en een prima bezorging.

Jouke
14 November 2022
Johan Deelstra
14 November 2022

Bezorgen kon pas om 19.30 uur, geen probleem, had bij opmerkingen indien mogelijk graag bezorgen rond 19.00 uur. De bezorger was er om 19.00, er word dus meegedacht 👍super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

.
13 November 2022

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V Dijk
11 November 2022

Prima! 👍

Klaasen
8 November 2022

Kapsalon was top en goed warm.

De Kameleon
6 November 2022

Ondanks het pokke weer netjes optijd en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R van der Kooi
6 November 2022

Ik miste de joppie saus op m'n burger, keek er zo naar uit haha. In alle drukte vergeten denk ik, kan gebeuren. Verder weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Goedenavond, helaas zit er geen standaard joppiesaus op de hot kipschnitzel, die zou je zelf eventueel wel kunnen bijbestellen. Op de normale kipburger is dit inderdaad wel het geval. Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Bedankt voor uw recentie!

Norder
6 November 2022
Johan van den Berg
5 November 2022

Bestelling ivm drukte te laat, maar hier werd netjes over gebeld. Prima service! Eten was heerlijk, zoals gewoonlijk!

Tjeerd de Jong
5 November 2022
Harold Rakers
3 November 2022

Besteld met laten bezorgen. Pas na bestellen zie de levertijd. Dik uur later. Wat zou het fijn zijn dat je dat vooraf aan het bestellen ziet. Enfin..gebeld om te vragen of ik het ook kan afhalen ipv laten bestellen. Kan..blij mee...klein half uurtje later kan ik al halen. Gehaald....maar op bon toch de bezorgkosten te betalen. Opmerking gemaakt..maar kan niet teruggegeven worden zegt medewerkster. Raar...kassa openen en terugbetalen toch niet zo moeilijk lijkt mij. Of zie ik dat verkeerd???

Antwort von De Bikker

Goedenavond, Normaal gesproken is dit inderdaad niet mogelijk omdat het met ideal betaald is en via een extern bedrijf verloopt. Wanneer wij dit dan uit de kassa geven zal er kas verschil ontstaan. Echter heeft u aangegeven met de pin te willen betalen, in dit geval hadden mijn collega’s de bezorgkosten er prima af kunnen halen. Een kleine miscommunicatie gok ik. Ik stuur u daarom een privĂ© mailtje met een kortingscode van de betaalde bezorgkosten. Voor de volgende keer zou ik als tip kunnen mee geven, bestel optijd zodat u een bezorgtijd aan kan geven. Dan weet u zeker dat u rond een bepaald tijdstip eet. Tussen 17:30 en 19:00 is het nou eenmaal ontzettend druk en dan lopen de tijden helaas op. Ik hoop u zo voldoende te hebben geĂŻnformeerd. Mvg.

Jan van Dam
3 November 2022

Prettige website, duidelijke communicatie en punctuele bezorging.

Sabine amadi-bergsma
3 November 2022

Helaas was de patat echt oud en hard en was erg geen knoflooksaus geleverd voorbij de kapsalons. Niet wat we normaal van de bikker gewend zijn

Antwort von De Bikker

Goedenavond, helaas is er geen belletje geweest over vergeten producten? We kunnen dat natuurlijk gelijk oplossen, op het moment zelf. Jammer dat de patat niet naar wens was, ik zal de desbetreffende medewerker hier op aanspreken. Mvg.

Jetse Bokma
3 November 2022

De bestellingen zijn altijd optijd het is meestal eerder dan de verwachte tijd.

Van den Brug Franeker
2 November 2022

Lekker gegeten, en vlot via brengservice geleverd.

Diana Huijser
30 Oktober 2022

Het eten kwam 20 minuten te laat en de kroketten en patat waren niet super warm meer.

Ano
28 Oktober 2022

Goed te eten weer, een van de beste in Franeker.

De Kameleon
28 Oktober 2022

Prima optijd en smaakte weer prima

Lotte
28 Oktober 2022
T
24 Oktober 2022

Bezorging was snel (sneller dan de tijd die werd aangegeven na bestelling) en het eten was nog goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
23 Oktober 2022
Alexander Hendrix
22 Oktober 2022

Patat was goed. Gehaktbal redelijk. Portie meer dan genoeg. Pindasaus zonder smaak. Salade was goed.

Arjaans
22 Oktober 2022

Uitstekend! Helemaal goed.

Thijs
21 Oktober 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

Gijs
21 Oktober 2022

Top zoals altijd.

W. Kolthof-Zwart
21 Oktober 2022

Wij zijn dik tevreden.

Emyl
21 Oktober 2022

Bestelling via internet ging vandaag mis. Zat een storing op mijn Bestelling moment. Maar zo als altijd weer super opgelost. Bedankt voor mijn Bestelling, tot volgende x

Bernard Visser
21 Oktober 2022

Ik vond het erg lekker

v Dijk
14 Oktober 2022

Niks op aan te merken! 👍

Anneke Boomsma
11 Oktober 2022

Snel en smakelijk

Johan van den Berg
9 Oktober 2022
v Dijk
9 Oktober 2022

Was niks op aan te merken, heerlijk 😊

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Reitsma
9 Oktober 2022
Okkema
9 Oktober 2022
Jan
9 Oktober 2022

2 uur wachten op de bestelling duurt wel erg lang. Wel tussendoor gebeld dat het later kwam maar 2 uur is te lang.

Antwort von De Bikker

Een buitendorp, zoals uw adress ligt natuurlijk niet om de hoek maar 2 uren vinden wij ook zeker te lang.. maar als er 10 verschillende buitendorpen rond het zelfde tijdstip binnen komen kunnen we helaas niet anders. Voor ons misschien een serieuse overweging om wat buitendorpen uit te schakelen. Helaas zullen we ook dan vele mensen teleurstellen.. ):

Lisette
8 Oktober 2022

Helaas was de patat slap. Dit zijn we niet gewend van deze snackbar.

John van der Vegt
7 Oktober 2022

Zoals we gewend zijn, weer top voor de bakker.

B. Bloemsma
6 Oktober 2022

Op zich altijd prima, alleen door de drukte en wellicht her personeelstekort worden er wel kleine foutjes gemaakt, zoals een sausje vergeten etc. Maar bij vertraging wordt je correct op de hoogte gebracht en het eten smaakt altijd prima.

V Dijk
6 Oktober 2022

Niks op aan te merken, was Top! 👍

Familie Tigchelaar
4 Oktober 2022

Was weer heerlijk de patat en snacks!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie Hettenvan
3 Oktober 2022

Weer lekker gegeten. Shoarma, patat, en een kroket gegeten, was op tijd bezorgd Maar wat is er gebeurt met de patat met kaas, bacon en uien??

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Goedendag, wat fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Het klopt inderdaad dat het product die u benoemd uit het assortiment is. We vinden het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, na een tijdje kijken we of het ook aantrekkelijk is voor het vaste assortiment. Helaas heeft de ‘bacon fries’ het vaste assortiment niet gered.

YW
24 September 2022

Wegens AD (erg) lang moeten wachten, maar dat kon de pret niet drukken! Goede service Ă©n heerlijk gegeten uiteindelijk!

M.Booms
24 September 2022

Het eten werd later bezorgd dan geplant. Hier werd keurig over gebeld en excuses aangeboden. Helaas was de frikadel in de kinderbox koud en niet lekker meer om te eten. De rest smaakte wel erg goed.

Boor
24 September 2022

De bestelling was te laat en het was niet meer warm.

Antwort von De Bikker

Goedendag, het was inderdaad een hele drukke avond. Vooral ook door de AD dagen. Net toen we u zouden bellen, belde u ons. Gelukkig ging hij toen wel al de deur uit. Jammer dat de bestelling niet meer warm was. We nemen even contact met u op voor een passende oplossing.

?
22 September 2022

Het vlees op de broodjes warm vlees was taai en niet lekker, daarnaast zo goed als koud. Dit was niet wat wij gewent zijn van de bikker. De kinderbox daar tegen was prima en goed warm.

Antwort von De Bikker

Bedankt voor uw feedback, we gaan er mee aan de slag.

Bakker
21 September 2022

Door drukte ons gebeld dat het iets later werd, keurig en nog een ijsje toe ook gekregen!

Richard Miedema
16 September 2022

Zoals altijd goed en lekker

Marwa Ponjee Korell
15 September 2022

Mijn man en ik bestellen elke woensdag eten bij de Bikker, en dit bevalt elke keer erg goed. het is erg lekker, goed kwaliteit van eten, De Bikker is zeker een aanrader voor wie dat nog niet geprobeerd heeft. daarnaast zijn de personeelsleden altijd erg vriendelijk en behulpzaam of je het nou komt op halen of dat ze het bezorgen beide keren doen ze hun werk goed en zijn ze erg vriendelijk. wij zijn blij en tevreden over het eten bij de bikker en de personeel hun klantvriendelijkheid. vriendelijke groet Marwa en Hedzer Ponjee

Antwort von De Bikker

Wauw, wat een fijne recentie! Wij zijn super blij om dit te horen, hier doen we het voor. Hartelijk dank voor de moeite die u heeft gedaan om zo’n mooie recentie te schrijven.

Wk
10 September 2022
Astrid Welling
5 September 2022

Zoals altijd: Vlot, vriendelijk en verrukkelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

vD
3 September 2022

Eten was goed, pindasaus te scherp!

Daisy
3 September 2022

Als altijd mega lekkerrrrrr! Maarja onze frituurvrienden van de Bikker zijn gewoon de beste van het land! Aanrader: De Brie Burger! Smullen van A tot Z!!

Baudina
3 September 2022

Klantvriendelijk en netjes bij bezorging. Eten prima

Vd Meer
1 September 2022
vD
1 September 2022

Was lekker, vlotte bezorging 👍

Anneke Boomsma
31 August 2022

Het duurde wat lang, maar klopte met de tijd die was voorzegd. Eten was prima

Astrid Welling
29 August 2022

Vanwege einde zomer- en bouwvak vakantie, duurde (met alle begrip) de levering iets langer. Als excuses voor het latere levering kregen we er een lekkere ijsco bij. Zoals altijd hebben we weer lekker gesmikkeld van hun lekkere producten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

klaas
28 August 2022

Het was goed eten en op tijd bezorgd dan valt er verder niets op aan te merken. We zijn het zo gewend en dat maakt dat klanten blijven komen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
28 August 2022

Uitstekend!

Wilma
27 August 2022

Alles was even lekker en goed warm. De bestelling was compleet en kwam snel. Vriendelijke bezorger. Prima!

Sandra
24 August 2022
Remco
23 August 2022
Jan o
23 August 2022

Was weer top

Marianna
14 August 2022

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S vd kooi
14 August 2022

Heerlijke hamburger van de bakplaat. Wat fijn dat je eens een artikel ZONDER saus kunt aanklikken. Zo vaak een bestelling gedaan( bij diverse bedrijven) waar je dan toch nog saus op je bestelling vindt.

Marco J.
14 August 2022

Uitstekend! Het was heerlijk

Stella
13 August 2022
Nauta
13 August 2022

Levertijd was precies op tijd, kwaliteit was prima.

Annet Bok
12 August 2022

We hebben op een doordeweekse dag een bestelling geplaatst waar we 1,5 uur op gewacht hebben. Dit duurde wel heel erg lang, dat viel behoorlijk tegen.

Antwort von De Bikker

Goedenavond, het is inderdaad de laatste tijd nog drukker dan dat het normaal al is, dit komt ook doordat er andere eetgelegenheden gesloten zijn en het super warm weer is. Daar bovenop zijn er collega’s op vakantie en is goed personeel erg moeilijk te krijgen. We doen ons uiterste best om iedereen tevreden te houden. Als tip zou ik kunnen meegeven, bestel optijd en geef een wenstijd aan. Hier houden we altijd rekening mee.

Astrid Welling
12 August 2022

Heerlijk gebakken, mooie portie patat Ă©n saus! Weer dik tevreden.

W. Kolthof-Zwart
11 August 2022

Ben tevreden en een goeie en vriendelijke bezorging.

Zuidema
9 August 2022

Heerlijk gegeten en snelle service

Smit
9 August 2022

Misschien iets meer saus bij de patat

Rudi Jaarsma
7 August 2022

Was weer erg lekker

Ina
6 August 2022

Super en vriendelijk bezorging

Marco J.
6 August 2022

Uitstekend!

Stellage
6 August 2022
Tjeerd De Jong
5 August 2022
Minke
5 August 2022

Zoals gewoonlijk weer prima eten en mooi op tijd! We kregen deze keer er zelfs een leuke attentie bij, waarvoor dank! Ga zo door!

Dijkstra
4 August 2022

Patat was slap, de frikandel speciaal xxl smaakte waterig en de kip shoarma smaakte ook niet

Wendy Vlietstra
31 Juli 2022

Eten was lekker en eerder bezorgd dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johanna
31 Juli 2022

Heerlijke patat en kroketten. Alles goed heet. Geen plastic verpakkingen. Heel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole HM
31 Juli 2022
Astrid Welling
31 Juli 2022

We begrijpen de prijsstijgingen echter dat dan alsnog de porties kleiner zijn en minder saus bij de producten viel ons tegen.

Antwort von De Bikker

Helaas kunnen we inderdaad niet achter blijven met de prijs stijgingen maar de porties kleiner maken zijn we absoluut niet bekend mee.

Michel
30 Juli 2022

Lekker gegeten en snelle bezorging

Frank
30 Juli 2022

Heerlijk gegeten, warm en op tijd

Alex
30 Juli 2022

BOERgondisch genoten van het heerlijke eten.

Betty
29 Juli 2022

Goed op temperatuur Vriendelijke service Geen verbeterpunten

Klant
28 Juli 2022

Patat was lauw, heel weinig shoarma in vergelijking met wat we gewend zijn en droge rauwkost......:-(

Antwort von De Bikker

Goedendag, De shoarma wordt bij ons afgewogen dus dat dit minder is zou eigenlijk niet moeten kunnen. De patat kunnen we helaas niet ‘heet’ garanderen want het moet naar een buitendorp worden bezorgd. Natuurlijk doen we altijd ons uiterste best om het zo warm mogelijk te leveren maar er moet wel rekening mee worden gehouden dat er 10 minuten mee moet worden gereden. Dan koelt het altijd een beetje af. Mvg, Karin.

Alex
25 Juli 2022

Een zaak met hart en ziel! Geweldige service, top eten!! Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan van den Berg
24 Juli 2022

Was weer zoals gebruikelijk: warm geleverd en zeer lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Buma
24 Juli 2022
Marianna
23 Juli 2022

Probleempje wat er was is met 1 telefoontje opgelost. Het eten was lekker en daar gaat het om

Kor van der Woude
22 Juli 2022

Bestelling is altijd prima. Echter dit keer was het beduidend minder hoeveelheid patat. Graag de volgende keer weer zoals het altijd was 👍.

v Dijk
21 Juli 2022

Ik had Hompen vlees shoarma, niet te kauwen. Heb foto kan helaas hier niet sturen. Heb vlees maar weg gegooid, zonde geld voor een minima.

Antwort von De Bikker

Het is shoarma van de spies, het kan inderdaad zijn dat de laatste stukken wat groter gesneden is. Dit zou je zelf in wat kleinere stukjes kunnen snijden. Dit is erg persoonlijk namelijk. Het is gewoon de shoarma die u normaal gesproken ook besteld? Aan de smaak mankeert niks. Weg gooien had dus zeker niet gehoeven. Jammer.

Annet
20 Juli 2022
Saskia
20 Juli 2022
Akkie
18 Juli 2022

Het duurde langer dan een uur voor het eten gebracht werd,dat viel me tegen! Maar het was overheerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronnie Hogeweide
16 Juli 2022

het werd voor de afgesproken tijd bezorgt en het smaakte weer heerlijk

Meijer
14 Juli 2022

Patat mag een beetje zachter was wat doorgebakken deze keer.

Norder
14 Juli 2022
Mark
14 Juli 2022

Patat was heel donker En de kapsalon waa niet zoals ik gewend ben bij jullie veel vellen en niet een lekkere smaak ....... Zonde

v Dijk
13 Juli 2022

Eten was heerlijk, tot een volgende keer!

Anoniem
13 Juli 2022

Lekker gegeten. Bal gehakt was mooi van formaat en heerlijk van smaak.

Anoniem
10 Juli 2022

Heerlijk eten. Gelukkig nu ook genoeg satesaus bij berehap. Was vorige keer waterig en te weinig.

Amsterdam
9 Juli 2022
Johan
9 Juli 2022

Het eten was koud en weinig smaak

Antwort von De Bikker

Vervelend om te horen. Helaas koelen de kinderboxen na een dikke 10 minuten rijden inderdaad wel af omdat er drinken en appelmoes bij zit. Voor de beleving van de kinderen bezorgen wij ze graag compleet in een doosje. Wij zullen contact met u opnemen voor een eventuele tegemoetkoming.

Fries
9 Juli 2022

Schnitsel was hard,taai en droog. Rest was prima.

Antwort von De Bikker

Wat vervelend om te horen, onze excuses hiervoor. De volgende keer zouden we het wel erg op prijs stellen als u gelijk naar de zaak belt. Dan hadden we gelijk een nieuwe kunnen brengen. We nemen contact met u op voor een passende oplossing.

Remko
7 Juli 2022

Top zoals altijd

W. Kolthof-Zwart
6 Juli 2022
Anneke
6 Juli 2022
H.Bakker
3 Juli 2022
M. Jansen
3 Juli 2022

Normaliter altijd zeer tevreden, maar jammer genoeg deze keer niet. Patat was heel gard gebakken. Het leek of de patat voor de tweede keer in de frituur was gebakken. Het broodje van de bakplaat hamburger was keihard geroosterd. Voorheen waren deze zacht en dat vond ik veel lekkerder. Kan een meer gebeuren en ik hoop dat het de volgende keer beter is. Mvg Marco

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Er wordt contact met uw opgenomen voor een passende oplossing.

Tineke
2 Juli 2022
Lotte
2 Juli 2022

De turkse pizza was heel erg lekker, er zat lekker veel vlees en kaas op.

Christina Wijkhuijs
2 Juli 2022

Altijd goed! We kunnen zelfs met zijn drietjes van een 2 persoons patatzak eten. Dikke prima!

Johan van den Berg
1 Juli 2022

Vriendelijke en snelle bezorging. Kwaliteit was zoals gebruikelijk weer zeer goed! Een zekere aanrader!

Freddie
1 Juli 2022

Bestelling gedaan rond 18:00 en de verwachte bezorgtijd zou 19:10 zijn. Om 19:26 maar eens gebeld waar de bestelling bleef. Werd klaargemaakt werd er gezegd en direct bezorgd. 10min na mijn belletje indd de bestelling geleverd, echter was de Frik Spec al bijna koud. De rest was nog aardig op temperatuur. Wel netjes en lekker waren de 2 cups met softijs welke we als compensatie erbij hebben gekregen.

Marie
27 Juni 2022

ik moest anderhalf uur wachten op mijn eten. Waarnaar ik gebeld heb om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ineens was het er met 10 min plus ik zou een waterijsje krijgen voor het lange wachten. Maar ik kreeg een bak met softijs. Tip. Als het langer duurt dan normaal stuur dan eventjes een bericht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Het was inderdaad heel erg druk deze avond, onze excuses dat het langer duurde. We hebben geprobeerd iedereen op de hoogte te stellen maar u was ons voor met een belletje. Op zo’n moment is het erg hectisch en doen we altijd ons uiterste best om iedereen tevreden te houden en de kwaliteit hoog te houden.

Johan van den Berg
26 Juni 2022

Levering duurde langer dan in eerste instantie aangegeven. Kwaliteit was zoals gewoonlijk weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Astrid De Graaf
26 Juni 2022

Lang moeten wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Het was inderdaad een hele drukke avond. We hebben u geprobeerd te bellen om aan te geven dat het wat langer duurde. Helaas kregen we u niet te pakken. Hopelijk heeft het eten wel gesmaakt.

Hettenvan
25 Juni 2022

We hebben de patat met kaas en bacon besteld, was lekker! De bami schijf en ham kaas souffle waren ook lekker. Alles was op tijd bezorgd en was nog steeds warm.

Anita van der Sluis
23 Juni 2022

Snelle service, eten is goed op temperatuur en lekker gebakken, kortom een aanrader

Tam
23 Juni 2022
W. Kolthof-Zwart
22 Juni 2022

Zeer tevreden.

Rens
20 Juni 2022

Moesten lang wachten maar de bestelling was nog heerlijk warm en super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Freddy
19 Juni 2022

Patat was volgens mij 2 keer gebakken dus was keihard en donker bruin Dat ben ik niet gewend vorige bestellingen waren altijd goed Hoop dat jullie hier wat mee doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von De Bikker

Bedankt voor uw feedback! Excuses voor het ongemak. Dat is zeker niet de bedoeling. De volgende keer zullen we er extra opletten en er een lekker toetje bij doen. :)

v dijk
17 Juni 2022

Snelle bezorging, klantvriendelijk, en goed eten!

Tjeerd de Jong
17 Juni 2022