Beoordelingen van De Bikker Franeker

Recente recensies

5.0
Lankwert
gisteren

Super bezorging met sinterklaas gedicht en al....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina Okkema
gisteren

Dikke prima

Ben
4 december 2021
ten Zijthoff
4 december 2021

Altijd tevreden! Zelfs een perfecte timing, precies om 18:00 ging de deurbel! Bedankt allen!

Agnes
4 december 2021

Was weer lekker!

Henrieke
3 december 2021

Graag de volgende keer de bestelde frikandel erbij. Verder prima.

Marcus
3 december 2021

Friet en snack lekker warm en knapperig! Smaakt weer gewoon super!!!

Je kok
1 december 2021
Marte
1 december 2021

Ik zou graag ook wat verse salade kunnen bestellen. Die uit een bakje vind ik niet lekker.

Anita van der Sluis
28 november 2021

Snelle bezorging, lekker en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
26 november 2021

Heerlijk gegeten, bedankt een dikke 10. Helaas wel weer eten moeten weggooien er was meer dan voldoende en dat word gewaardeerd, ook zijn jullie altijd keurig op tijd. * heeeel klein puntje van kritiek: ik wilde gisteren al online bestellen voor vandaag, winkelmantje gevuld, maar kon niet mijn bestelling niet afronden grrr, vamorgen op de dag van levering was dit wel mogelijk. 10+ voor : kwaliteit,altijd vriendelijk en beleeft, keurig optijd, niet duur voor veel en lekker eten. Mvg Family Elzinga

Janet
26 november 2021

net als altijd weer prima voor elkaar

Cathrinus
25 november 2021

10 minuten te laat en toch ons even opbellen. Dat is een stapje meer doen voor de klant!!

zwep
25 november 2021
Klaasen
24 november 2021
Aukema
22 november 2021

Altijd goede kapsalon! En even een extra compliment voor de verpakkingen. Mooi dat de Bikker aan het milieu denkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wijbren
22 november 2021

Friet van excellente kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
21 november 2021

Vrij lang moeten wachten. Patat niet heel lekker op smaak en 4 geplette kroketten ontvangen. Helaas ook 1 onderdeel van de bestelling vergeten. Wel nette communicatie over dat ze iets later waren en vriendelijk het ontbrekende onderdeel nog nabezorgd. Dus al met al wel tevreden. De nette communicatie en bezorging maakt veel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Tigchelaar
20 november 2021
Tjibbe
20 november 2021
André
20 november 2021

Alles was netjes verpakt en optijd alleen was helaas niet alles even warm

Einte
19 november 2021
Malda
19 november 2021

Super zoals altijd

Bart
19 november 2021

Goed zoals altijd

E. Lindeman
19 november 2021
Plat
16 november 2021
Laura Helvrich
16 november 2021

Bestelling klopte niet. De laatste keren elke keer iets wat niet klopte of miste. Jammer, want het was altijd prima

Reactie van De Bikker

Wat vervelend is dat zeg, dat is zeker niet de bedoeling. Onze collega die uw bestelling gemaakt heeft, heeft geen idee wat er dan misde. Als tip wil ik ook meegeven om gelijk te bellen als er iets mist. Dan kunnen we dit na brengen of anders oplossen. We nemen even contact met u op.

Riemer de jong
15 november 2021

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
14 november 2021

Als vanouds!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
14 november 2021

was weer prima in orde, en nogmaals dank voor de Facebook actie tegoedbon!

klaas
13 november 2021

Het was keurig op tijd en smaakte weer goed net als eerdere bestellingen. Reden genoeg om het niet verder van huis te zoeken.

Reactie van De Bikker

Wat fijn om te horen, bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie recentie te schrijven. Waarderen we enorm!

MiKE
12 november 2021

Heerlijk gegeten!! Wat me vaak opvalt is dat jullie olie altijd schoon is. Houden zo want nogmaals alles was super lekker.

Reactie van De Bikker

Bedankt voor deze mooie recentie! Dit waarderen we enorm.

Johan van den Berg
12 november 2021
Frits Schonenberg
12 november 2021

Het was weer top

Bestel nummer 56014BHL, 10-11-2021
10 november 2021

Het eten kwam een halfuur te laat en de patat was overbakken. Niet te vreten.

Reactie van De Bikker

Goedemorgen, heel vervelend om te horen en dat is zeker niet de bedoeling. We hebben u dan ook gebeld en u een passende oplossing aangeboden maar helaas is hier geen behoefte aan. Dat vinden wij erg jammer want dan kunnen wij het niet goed maken maar alleen onze excuses aanbieden. Mvg, Team de Bikker.

M de Vries
10 november 2021

20 minuten later dan afgesproken. Maar dit is een incident. Andere keren wel op tijd

Frans
9 november 2021
Riemer de jong
8 november 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
8 november 2021
Piet
8 november 2021

Prima en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
8 november 2021

De beide broodjes zaten door elkaar in het doosje, de sla en saus zaten niet meer op het broodje maar er naast. De patat was niet goed doorbakken. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Bikker

Onze excusses dat de broodjes wat in de war waren, wij vermoeden dat dat komt omdat de bakjes iets wat aan de grote kant zijn. De patat was niet doorgebakken maar dit was ook niet aangegeven. Als tip willen we dan ook mee geven om dit even in de opmerking neer te zetten. Dit is namelijk een persoonlijke kwestie. Mvg.

Anoniem
3 november 2021

Heerlijk gegeten. Frikandel speciaal en frikandel mayonaise waren perfect. Zoals ik gewend ben van andere cafetarias in het verleden

Wiekie Kolthof-Zwart
2 november 2021

Ik kan alleen maar een groot compliment geven.

Van der vaart
2 november 2021

Heerlijk gegeten, netjes verpakt en keurig op temperatuur.

Marco
1 november 2021

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malda
30 oktober 2021

Keurig op tijd en altijd lekker

Dennis van Houten
30 oktober 2021
Bono
26 oktober 2021
Johan van den Berg
26 oktober 2021
Freddie van Sinderen
25 oktober 2021

Het smaakte allemaal goed, helaas was het al wel redelijk afgekoeld toen het bij ons bezorgd werd. Niet koud maar zeker ook niet goed warm zoals het hoort. Terwijl het normaal gesproken toch allemaal goed warm is als we bestellen

Ada Scheepvaart
24 oktober 2021
Erwin
24 oktober 2021
Karin
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Kippetje en de kapsalon waren heel erg lekker.

Luik
22 oktober 2021
Anoniem
22 oktober 2021

Wij hadden besteld, maar voor de tweede keer veel te laat. Ook was de frikadel speciaal met mega veel saus en ui belegd, de frikadel zelf was niet te vinden, ook de zak was helemaal gescheurd. De loempia was helemaal slap en nat. Ook het broodje hamburger lag helemaal uitelkaar in het doosje. Beetje jammer dat het zo moest.

Reactie van De Bikker

Goedenavond, het klopt dat wij het vandaag 22 oktober extreem druk hebben gehad, wij denken dat het te maken heeft gehad met dat het herfstvakantie is. Onze excusses dat we te laat waren en jammer dat het niet naar wens was. Uiteraard nemen wij contact met u op om misschien een passende oplossing met u te vinden. Mvg, Team de Bikker.

anno
21 oktober 2021
Linda
19 oktober 2021

Heerlijk eten, snelle service!

Jan
17 oktober 2021

Mooi optijd bezorgd en goed eten toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hiemstra
17 oktober 2021

De bestelling zag er goed verzorgd uit, het was zeer smaakvol. Bezorging zeer correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
17 oktober 2021

Super geregeld. Snelle levering eten was goed warm patat was top ! Snackjes ook goed zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Posthumus
17 oktober 2021
Witvoet
16 oktober 2021

Prima levering en eten is altijd lekker. Jammer dat de bestelling niet compleet was!

Reactie van De Bikker

Oei, dat is niet de bedoeling maar wij hebben geen idee wat er ontbrak bij uw bestelling. Als er bij de volgende keer iets mist moet u echt gelijk bellen. Wij lossen het dan zo snel mogelijk op! Groet Team de Bikker.

G. HERREMA
16 oktober 2021

De wachttijd tussen bestellen en bezorgen vind ik te lang duren . Als het mogelijk , is bij de bestelling gelijk de verwachte tijd doorgeven. Zo kan je er nog altijd zelf ervoor kiezen om te laten bezorgen of zelf op te halen. Verder toppie eten was heerlijk en bezorging top👍

Buwalda
16 oktober 2021

Goed eten en snelle bezorging

Elise Douma
15 oktober 2021

Goed op temperatuur, en de kwaliteit is super!

Vd weerd
15 oktober 2021
Kamstra
14 oktober 2021

Was top

H. Brander
13 oktober 2021
De Vries
13 oktober 2021

Het eten was lekker en goed warm, alleen was de bestelling iets later dan ik in de mail had ontvangen.

Feenstra
13 oktober 2021

Altijd zeer tevreden! Heerlijke varkensshoarma!!

Patrick
12 oktober 2021
Amsterdam
10 oktober 2021

Bestelt via de website, goed overzichtelijk bestel systeem. Lekkere broodjes bij de burgers ook! Heerlijk gegeten! We gaan zeker weer bestellen🙂

Johan van den Berg
9 oktober 2021
Piet Sannes
9 oktober 2021

Helaas zit er geen dressing saus bij het sla bakje. Had een kapsalon besteld.

Reactie van De Bikker

Bedankt voor je review. Zoals wij kunnen zien heeft u kapsalons besteld. Hier zit sla, komkommer en tomaat bij. Dit is gewoon een topping om het niet klef te laten worden tijdens het bezorgen. Hier zit dan ook nooit dressing overheen. Dit is alleen bij onze menu bakjes.

M de Vries
7 oktober 2021

Patat was anders dan anders. Beter en lekkerder

Kamstra
6 oktober 2021

Jammer dat de shoarma veel te vet was

Reactie van De Bikker

Wij nemen contact met u op.

Esther Sijbesma
6 oktober 2021

Altijd lekker en ruime porties. Vriendelijke bezorgers.

Tjerk
5 oktober 2021

Lekker gegeten, netjes verpakt en vriendelijke bezorging.

Pieter Visser
5 oktober 2021

Heerlijk

RR de Jong
5 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, Alles netjes verpakt en snel geleverd. Tot de volgende keer Mvg Fam de Jong

Desiree
4 oktober 2021

Was zoals we gewend zijn weer helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.V
1 oktober 2021

Dit was de eerste keer dat we hier een betelling hebben gedaan. Was super en hele aardige bezorger, gaan hier zeker vaker bestellen. Eten was heerlijk

Pieter Visser
1 oktober 2021

Het was top

.
30 september 2021
Samantha Hofma
29 september 2021

Zoals altijd niet te vreten…

Reactie van De Bikker

Jammer dat u niet tevreden bent maar als het nooit goed is begrijpen wij niet helemaal waarom u steeds weer bij ons besteld? Gelukkig hebben we heel veel tevreden klanten en kunt u helaas beter even verder kijken bij een andere eetgelegenheid waar u misschien wel tevreden over bent.

Fam. Tigchelaar
28 september 2021

Was zoals alrihd weer super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Sijbesma
27 september 2021

Harstikke lekker eten en nette vriendelijke bezorger. Heel makkelijk zo te bestellen via de site.

Vd ploeg
22 september 2021

De burger op een sesam broodje is echt heel erg lekker, zou het iedereen aanraden..

Seerden
22 september 2021

Smaakte goed, was warm en keurig op tijd

W.Raadsveld
21 september 2021
Luimstra
19 september 2021

Was heerlijk ben verschillende patat kraams geweest toch komt de bikker het beste eruit de smaak heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A vd zee
19 september 2021

Prima en geen opmerkingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
18 september 2021

Het bestellen via internet vind ik niet heel handig, aangezien je niet gelijk kunt vragen hoe lang het duurt voordat je bestelling komt. Na een poosje krijg je dan wel mail, maar het is nu al 2x geweest dat het een dik kwartier eerder bezorgd wordt dan in de mail gezegd wordt. Nu is het mazzel dat ik dan thuis ben, maar als ik er nu eens niet ben? Misschien is het mogelijk om een mail er achter aan te sturen met de juiste bezorgtijd.

Reactie van De Bikker

Goedendag, bedankt voor uw recensie. En fijn dat uw onze kwaliteit een 5 ster geeft. Dat is fijn om te lezen. Wat betreft de wacht tijd met de site, in de spits tijden is het altijd druk. Vooral in het weekend. Een wachttijd PRECIES inschatten zou dan ook wel heel knap zijn. Dit is voor ons echt onmogelijk. Er staat dan ook duidelijk in de bevestigingsmail, die uw van ons ontvangt dat het een SCHATTINGSTIJD is. Het streven is om BINNEN de tijd die wij aan uw doorgeven te leveren. Ik hoop U zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg, De Bikker.

Lisa
18 september 2021
Tom
17 september 2021

Fantastisch voorelkaar, en super snel geleverd!!

Rein Kleefstra
17 september 2021
krista
17 september 2021
Petra
14 september 2021

Het eten was goed verpakt dus warm , we hebben gesmuld , werd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Linda
10 september 2021
Dk
7 september 2021

Weer top geregeld

M de Vries
7 september 2021

Correct en op tijd.

Mirjam kruze
5 september 2021

Super snelle bezorging En heel fijn dat je een mailtje krijgt met de status van je bestelling. Hoeveelheid patat is meer dan genoeg (dus voor 5 personen kun je wel voor 4 personen bestellen) Helaas hadden we nu voor de tweede keer slappe lauwe patat. Zelfs een beetje " taai" (alsof het opgewarmd was) We waren met 8 mensen en hadden allemaal dezelfde bevinding. Ook de korketten waren slap en bijna koud. Voorheen hadden we deze ervaring niet. We bestellen niet vaak (1x per maand ongeveer) maar de laatste keer was dit ook het geval. Ik hoop dat het een volgende keer weer als daarvoor zal zijn. We geven het nog een kans.

Reactie van De Bikker

Bedankt voor uw review. Het is namelijk zo dat Baaium niet om de hoek ligt en er een brug tussen zit. Voor ons is het dus een hele uitdaging om een bestelling in Baaium warm te leveren en de kwaliteit van de patat te garanderen. Voor ons maakt de beslissing om te stoppen met bezorgen in Baaium dan ook makkelijk, omdat wij de kwaliteit van het eten voor op stellen en we al niet vaak in Baaium kwamen. Nogmaals bedankt dat uw het ons heeft aangegeven.

Mi
4 september 2021
Dj
2 september 2021

Niks op aan te merken, gewoon goed

Marco
31 augustus 2021

Prima op tijd.

Fam. Clementina-Herrema
30 augustus 2021

Hartelijk dank voor uw begrip. Wij zijn tevreden met de bestelling. Het was heerlijk en lekker warm. Zoals altijd de bezorger was vriendelijk en op tijd.

Tvk
29 augustus 2021
Tjeerd De Jong
28 augustus 2021

Prima eten

Douwe Krook
26 augustus 2021

Alleen jammer van de 2x knoflook saus terwijl ik shoarma saus had besteld 😉

Petra
24 augustus 2021

Eten was op tijd , goed verpakt dus lekker warm , een vriendelijke bezorger en we hebben heerlijk gegeten

Theo
23 augustus 2021

Helaas vond ik het deze keer wat minder. Ik had o.a. een halve kip besteld, maar vond deze droog en niet echt smakelijk. Jammer, want je betaald er wel € 6,00 voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fam rispens welsrijp
21 augustus 2021

weer genoten van ons vertrouwde patat in Friesland van de bikker na onze vakantie

Posthumus
20 augustus 2021
Faber
20 augustus 2021

Prijs en kwaliteit is super en de bezorgdienst vriendelijk en snel. Bedankt en tot de volgende keer.

Marcus
15 augustus 2021

Vriendelijke bezorger! Eten was lekker en goed warm! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merlijn
14 augustus 2021

Het patat, snacks en ijs zijn altijd erg lekker! De bezorging is ook altijd vlot en de bezorgers erg vriendelijke! We bestellen eigenlijk nergens anders meer patat.

F.IJTSMA
14 augustus 2021

Vriendelijke bezorger, op aangekondigde tijd gearriveerd, lekker eten!

Minke
14 augustus 2021

De bezorger was keurig op tijd; het eten was nog heel warm en smaakte prima!

Fam Herrema
13 augustus 2021

Wij zijn vaste klanten bij De Bikker. Wij vonden jullie patat altijd heel lekker, maar de laatste tijd is het koud, hard en droog. Omdat er ook hele kleine harde stukjes in zitten moeten wij altijd de helft weggooien. Dat vinden wij zonde van ons geld en heel erg jammer dat we eten moeten weggooien. Wij hopen op betere patat bij onze volgende bestelling. Wij willen jullie wel complimenteren met jullie bezorgservice. Die is altijd op tijd en de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk.

Reactie van De Bikker

Dat is niet fijn om te lezen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Steven
11 augustus 2021

Zoals altijd: - perfect op tijd bezorgd - top bezorger - lekker heet eten - heerlijk eten (kip strips 😉) Etc.

H.Bakker
10 augustus 2021
J uit F
9 augustus 2021

Een echt goed gevulde kaas soufflé. Kunt u ook vegetarische mini loempia’s aan uw assortiment toevoegen?

Johannes
8 augustus 2021

Prima ruim voldoende goede smaak. Een 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nauta
8 augustus 2021
Annamarie
7 augustus 2021

Heerlijk eten👍en super veel en alles netjes verpakt😊👌

Jeannette
6 augustus 2021
Tjeerd de Jong
5 augustus 2021

Prima eten.

V Dijk
5 augustus 2021

Vlees, saus en rauwkost waren heerlijk, maar de patat was zeer vet, dat heb ik weg gegooit.

Van der kwast
3 augustus 2021

Wij hebben heerlyk gegeten. Bezorging was vriendelijk en vrij snel bezorgd.

de Haan
2 augustus 2021

Geweldig lekker gegeten, bezorging precies op tijd, vriendelijk personeel. Een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
1 augustus 2021

Echt super snel binnen 15 bezorgt en het eten was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Schleich
1 augustus 2021

Weer zeer tevreden, lekker gegeten, snel en warm bezorgd.

Je kok
31 juli 2021
Jan
29 juli 2021

Smaakt altijd prima, maar bezorging duurt altijd erg lang.

Hennie
29 juli 2021

Was weer top

Lars
28 juli 2021

Eten smaakte goed.

Pieter Visser
26 juli 2021

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
26 juli 2021
Johan van den Berg
25 juli 2021
Ss
24 juli 2021
Klaas Huizing
24 juli 2021

Zoals altijd goede kwaliteit en niet zuinig in product, TOP !!

Pieter Visser
24 juli 2021

Het was snel en heerlijk

Astrid Welling
22 juli 2021

Ondanks een fout huisnummer is er alles aan gedaan om de bestelling te bezorgen. TOP!

Anoniem
20 juli 2021

Snelle bezorging. Alles was nog goed heet! Lekker zoals altijd

MEA
17 juli 2021

Wederom snel geleverd. Het bestelde was goed warm en prima van smaak. Aanrader!

Sophia
17 juli 2021

De Broodje Kipschnitzel Deluxe is echt er. Aanrader echt heerlijk en waar voor je geld kan de gele M nog wat van leren!!

Hennie
17 juli 2021

Was weer top bij de bikker

Terpstra
17 juli 2021

Toppers

Ron
16 juli 2021

De patat was heerlijk warm nog. Kroket was ook de goeie en lekker. En de bezorging super snel. Wij bestellen vaker :)

Jannie kok
15 juli 2021
Durk
15 juli 2021

Super kwaliteit

J. Schleich
15 juli 2021

Heerlijke Kapsalon, echt TOP, frites lekker en een snelle bezorging.

Tjaarda
14 juli 2021

Prima en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Schaafsma
14 juli 2021

Bestelling Online gedaan en zoekfunctie snel en makkelijk, dus kon snel bestellen. Kreeg tijdstip van levering maar kwam véél eerder. En het éten en drinken was Perfect. Dikke Prima!! Oók van de medebewoners!! Thanks!!

Anoniem
12 juli 2021

Iedere week is het wel een keer bikker tijd, zijn altijd tevreden, luisteren echt naar je wensen die je in de opmerkingen zet. Top!

Hettenvan
12 juli 2021

Lekker op tijd bezorgd en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rixt van Houten
11 juli 2021

Er was een blikje drinken vergeten, maar ik dacht ‘dat kan gebeuren’. Tot mijn verbazing ging toen ik het eten op had de deurbel. Daar stond de bezorgen met mijn blikje drinken. Dat is echt topservice! En, zoals altijd, was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
10 juli 2021

Smaakt goed, en eindelijk binnen een kwartier had ik het al. Veel beter dan een uur wachten. Dik tevreden.

Pieter
7 juli 2021
M.Tuinstra
5 juli 2021
Post
4 juli 2021

Supersnelle levering. 👍

Marg Kooi
3 juli 2021

Zoals altijd goed lekker en mooi op tijd

Familie Herrema
2 juli 2021
Miedema
30 juni 2021

Zo als altijd goed

fam rispens
28 juni 2021

Wederom heerlijk, ook onze gasten in de bed en breakfast zijn erg tevreden over de bikker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
27 juni 2021
Glenn
26 juni 2021
Tjeerd De Jong
19 juni 2021

Geen klachten

Frank
15 juni 2021

Lekker zoals gewoonlijk en op de afgesproken tijd bezorgd. De kapsalon is een aanrader.

Zuidema
15 juni 2021
Kevin Aukema
15 juni 2021

Meer dan goed. Bezorging ruim op tijd. Eten ook echt heel erg lekker. Kapsalon was echt niet normaal vers. Alsof hij net van de velden was geplukt. De bikker een compliment van jewelste!

Stefan
13 juni 2021

Had gevraagd de laatste bezorging te zijn; perfecte service; eten smaakte heerlijk, heb genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
13 juni 2021

Was zoals gewoonlijk weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sytske Baarda
12 juni 2021
Olaf
10 juni 2021

Gewoon goed, niks op aan te merken. Leuke bezorger en snel geleverd. Bikker is top.

Johan van den Berg
10 juni 2021
Veen
9 juni 2021
Marjolein Vlietstra
7 juni 2021

Het eten was heerlijk, was nog lekker warm. Alles is opgegaan, voor herhaling vatbaar!

JH
6 juni 2021

Heerlijk gegeten. En snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steegstra
6 juni 2021

Kapsalon vind jammer dat groente er niet meer doorheen zit maar er los erbij zit.en zat gisteren te veel kaas er boven op en was niet eens gesmolten.we hebben vermoeden dat er nieuwe personeel is.hopelijk kapsalon gaat weer zoals voorheen

Reactie van De Bikker

Dit doen we met opzet tegenwoordig apart zodat we het ieder naar zijn zin kunnen maken. Als de rauwkost er al op zit wordt de rauwkost namelijk warm, veel mensen vinden dit juist niet lekker want rauwkost hoort lekker fris te zijn. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

klaas
6 juni 2021

Eerdere bestellingen altijd op tijd en lekker en dat was dit keer weer het geval, de enige manier om klanten te houden lijkt me.

Johan van den Berg
4 juni 2021
Klaver
2 juni 2021

In tijden niet zo lekker gegeten, wij zaten om vakantiepark met de caravan en kreeg via de buren te horen dat je hier lekker kon eten. We komen zeker terug.

Marte
2 juni 2021

Makkelijk bestellen en de bezorger was keurig op tijd. De patat was nog warm en de cola koud!

Minke
2 juni 2021

In tegenstelling tot vorige keren, waarbij alles keurig bezorgd werd, was het deze keer niet goed! Alles was omgevallen en het zat onder de fritessaus. Ik had een frikandel speciaal, maar de saus zat allemaal in de zak en de frikandel was leeg! Jammer! We proberen het nog één keer, hopelijk is het dan weer goed.

Tamara
2 juni 2021
Johan
31 mei 2021

Gewoon weer goed en warm geleverd.

Johan van den Berg
30 mei 2021

Heerlijk gegeten. Eten was nog erg warm bij bezorging, kwaliteit van het eten was uitstekend en de bezorger was vriendelijk en vrolijk. Een echte aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar!

Veen
28 mei 2021

Goed menu, makkelijk te bestellen en te betalen en lekkere producten

H. Brander
27 mei 2021
Walsma
25 mei 2021

Patat niet door gebakken

Reactie van De Bikker

Dit kunt u aangeven in de opmerking, dit is namelijk erg persoonlijk.

Lars
25 mei 2021
Van Dijk
24 mei 2021
Johan van den Berg
23 mei 2021
Bergsma
23 mei 2021

Heerlijke snacks en snelle bezorging met vriendelijk personeel

Erwin
23 mei 2021
cornelis sijtsma
23 mei 2021

het is altijd goed bij jullie

gast b&b piebengastate
22 mei 2021
Boekema
22 mei 2021
Annamarie
21 mei 2021

Heerlijke patat shoarma met saus SLA en sauzen netjes apart verpakt Smaak supper lekker

Jjjj
21 mei 2021

Duurde lang voor een enorm kleine bestelling

Reactie van De Bikker

Wij geven kleine bestellingen helaas geen voorrang en tussen 17:30 en 19:30 is het nou eenmaal hartstikke druk. Een tip zou zijn om ruim van te voren te bestellen met een gewenst tijdstip. Mvg team de Bikker.

Roosje
21 mei 2021
Cees
21 mei 2021

Bezorging was netjes op tijd. We hadden ook een kinderbox besteld super leuk cadeautje zat er in!!

Anoniem
21 mei 2021

Lekker gegeten en Snelle bezorging

Astrid Welling
21 mei 2021
Yvonne van Vliet-Berlee
19 mei 2021

De bestelling was verlaat, maar dat kwam uiteraard door de brug die open was: vrij normaal in Franeker. Het eten was prima: ruim voldoende, lekkere patat en heerlijk vlees.

Anita
18 mei 2021

Supersnelle bezorging en lekker eten

Tom
17 mei 2021

Gewoon tevreden zoals altijd.

Jelle hoekstra
17 mei 2021

Mooi op tijd en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fokke rispens
17 mei 2021

snelle levering, en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
16 mei 2021

Hallo, de bestelling kwam een kwartier later, frikandellen waren koud, broodjes hamburger redelijk warm, de patat was top en de kroket ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Rusticus
16 mei 2021
Hiltje Bakker
16 mei 2021

Eten was top en tijd is tijd bij de bikker!!!

Agnes
15 mei 2021

Was weer erg lekker!

H. Brander
14 mei 2021
Tineke luimstra
13 mei 2021

Mijn eerste bestelling bij jullie gedaan was over heerlijk kom zeker terug

Johan van den Berg
13 mei 2021
B
13 mei 2021
Veen
13 mei 2021
C, Hogeweg
12 mei 2021
Reezigt
12 mei 2021

Heerlijke patat en saus. De Bikker is mij nog voldoende tegemoet gekomen na probleempje over gehaktbal.

Sylvana
11 mei 2021

Nog heerlijk warm en krokant en snel bezorgd! Top!

WB
9 mei 2021

De patat was erg bleek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
8 mei 2021

Het was weer heerlijk. De bezorging was top!

Hommema
8 mei 2021

Heerlijk en snel bezorgd.We komen zeker weer.

Hettenvan
8 mei 2021
K. Meinsma
7 mei 2021
Bart
7 mei 2021

Snacks hebben te lang in de frituur gelegen.

J
7 mei 2021

Eten was weer heerlijk en super snel bezorgd

Reezigt
5 mei 2021

De Patat en frikandel waren erg lekker zoals altijd. Maar de gehaktbal die ik besteld had was dit keer helaas behoorlijk rood nog van binnen. Ik heb er nog een foto van gemaakt

Reactie van De Bikker

Bedankt voor uw review. Wij hebben u een mail gestuurd en ontvangen graag de foto.

Emile Nagel
4 mei 2021

Snel, goed en lekker !! Precies wat je hoopt

Dennis van Houten
1 mei 2021
Johan van den Berg
1 mei 2021

Veel snellere bezorging dan aangegeven. 👍😉 Heerlijk gegeten

Clementina-Herrema
28 april 2021
Nauta
28 april 2021

Goed geregeld

B. Feenstra
27 april 2021

Bezorging duurde anderhalf uur... en de frikandellen waren koud. Het overige eten was overigens prima.

Reactie van De Bikker

Rond 18:00 wilt helaas iedereen vaak tegelijk eten, en vooral de buitendorpen duren dan lang. In uw geval dus ook want het moest naar Peins. als tip geven we klanten om vroegtijdig te bestellen met een bepaald tijdstip. Hier proberen we altijd goed rekening mee te houden. Ophalen is ook een optie, dit proberen we vaak binnen 20 minuten te realiseren.

Desiree
27 april 2021

Het smaakte weer heerlijk. Ik baalde wel dat de xxl mexicano uitverkocht was maar gelukkig zijn er nog veel andere lekkere dingen :-D 😀

Lankwert
27 april 2021

weer top geregeld voor zn grote groep!

Big-Mac
26 april 2021

Goede en grote keuze & snelle breng service 👍

Erwin
26 april 2021
Terpstra
22 april 2021
Jan
21 april 2021

Smaakt allemaal goed. Alleen de bezorging duurt altijd lang. Reken maar op een uur. Persoonlijk vind ik dat veel te lang duren.

Reactie van De Bikker

Rond 18:00 wilt helaas iedereen vaak tegelijk eten, als tip geven we klanten om vroegtijdig te bestellen met een bepaald tijdstip. Hier proberen we altijd goed rekening mee te houden.

Fam hiemstra
20 april 2021

Heerlijk gegeten ,broodje gezond was niet alleen lekker maar ook mooi om te zien 😋. Kinderen hebben gesmult van hun kids box en waren erg blij met de leuke verassing. Goede en nette service van de bezorger.

Jan
19 april 2021
E. Lindeman
18 april 2021

De bestelling was correct, warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan van den Berg
18 april 2021

Ruim een uur zitten wachten op het eten, wat wel jammer is, omdat dat langer was dan aangegeven. Eten was wel weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hiemstra
18 april 2021

Geweldig

Elise
18 april 2021

Vlot en warm bezorgd!

Af
18 april 2021
Fam. Visser
16 april 2021

We hebben weer gesmikkeld van de Bikker.

Jacob
16 april 2021

Wat je ook besteld bij de bikker.het is lekker.zie er altijd naar uit.

De vries
15 april 2021
E. Lindeman
15 april 2021

Mooi op tijd bezorgd, alles nog lekker op temperatuur.

Pieter Visser
14 april 2021
W. Kolthof-Zwart
13 april 2021

We waren zeer tevreden.

Astrid Welling
12 april 2021

Wij bestellen regelmatig de fijne producten vd Bikker. Dit is de allereerste keer dat de bestelling langer klaar heeft gestaan om te bezorgen. Wij zijn gewend dat alles goed warm tot heet is. Dit is de allereerste keer een levering waarvan de producten lauw bij ons zijn geleverd. Vermoedelijk is de organisatie dit keer lastiger geweest. Lees het niet als aanval, maar als goedbedoelde tip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
11 april 2021

Een foutje in de bestelling is na een telefoontje hersteld. 2 kroketten werden binnen 20 minuten bij ons afgeleverd. Hulde. Het was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije bos
11 april 2021

Patat zonder zout, en wel heel erg krokant.. Iets te lang door gebakken denk ik. Ook best wel koud was de patat. De snacks waren prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
11 april 2021
Bart de ruiter
11 april 2021

Goed zoals altijd😁

Jessica
11 april 2021

Was weer heerlijk!

Mirella Dekker
10 april 2021

Dat ik het open maak te was het al half louw om te eten maar we hebben het wel op gegeten ik hoop volgen de keer wat warme te krijgen mvg Mirelladekker

Pieter Visser
9 april 2021

Goed eten

fokke rispens
9 april 2021

heerlijk patat shoarma!!

Bertine
7 april 2021

Het eten was goed, ik merkte niet echt, het eten was vervoerd. Krokant genoeg, niet te.

Sandra
6 april 2021

Altijd tevreden.

Fam. Tigchelaar
6 april 2021

Snelle bezorging. Vriendelijke bezorger. Eten goed warm. Helemaal top!

skoolstra
5 april 2021

wat besteld was door ons,ook het juiste gekregen. keurig op tyd bezorgt,door fatsoenlijke en vriendelijke bezorger. En het smaakte lekker,ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Akkie Wouters
4 april 2021

Alles keurig netjes en het smaakt voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hr
4 april 2021

Lekker snel bezorgd en goed warm. Top in orde

Ben
4 april 2021

Prima en op de afgesproken tijd

Jikky
1 april 2021

Order was op goede temperatuur afgeleverd en lekker zacht gebakken. De extra's waren ook prima. Zal zeker nog eens bestellen.