Beoordelingen van De Bikker Franeker

Recente recensies

5.0
Steensma
18 juli 2024

De patat was erg droog. En de omschrijving vooral mbt de hamburgers op de bakplaat is erg onduidelijk. Er staat eerst met tomaat en komkommer om vervolgens eronder te lezen zonder saus en rauwkost. Dus nu een broodje met een hamburger gekregen zonder tomaat en komkommer. Voor mij erg onduidelijk.

Reactie van De Bikker

Goedenavond, wat vervelend dat het niet naar wens was. als u niet tevreden bent over de patat had u gelijk eventjes kunnen bellen. Al zijn wij niet bekend met deze klacht, dan hadden wij alsnog wat nieuwe kunnen nabezorgen. Wat betreft het broodje hamburger, er staat heel duidelijk bij dat deze zonder saus en zonder rauwkost is. Bij de rest van de burgers staat er duidelijk bij dat er SAUS en rauwkost opzit. Tomaat gebruiken we sowieso niet bij onze broodjes hamburgers. Als het van te voren voor u niet duidelijk was, had u nogmaals, even moeten bellen. Wij staan u graag tewoord en willen u met alle liefde helpen. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Baukje Kooistra
12 juli 2024

Vlot bezorgd en het smaakte prima

W. Kolthof-Zwart
10 juli 2024
Ik
10 juli 2024
Jelle
10 juli 2024

10 sterren. Erg lekker.

Frank
9 juli 2024

Gewoon goed, vriendelijke bezorging en op tijd.

Fred
7 juli 2024

Geen commentaar was super lekker en bezorging en service een 10 voor herhaling vatbaar 👍

Posthuma
6 juli 2024

Her smaakte perfect, bezorging was ook goed ga zo door

Patrick
5 juli 2024

Lekker gegeten! Snel en prettig bezorgd! Dikke aanrader!

Schuil
5 juli 2024

Super snelle service van de bezorging aardig en klantvriendelijk personeel en heerlijk eten dikke 5 sterren 💪💪

Johan van den Berg
2 juli 2024

Vandaag de bestelling al vroeg gedaan, met gekozen bezorgtijd. Bestelling werd keurig op tijd gebracht! Vriendelijke bezorger, en zoals altijd was het eten heerlijk. #aanrader

Anja Sijtsma
30 juni 2024

Uitstekende kwaliteit, verrassend lekkere grote frietjes.

Johan van den Berg
28 juni 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten! Supergoede kwaliteit!

3 bier
23 juni 2024

Mooi man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoek
21 juni 2024
Johan van den Berg
21 juni 2024

Vriendelijke bezorger en prima kwaliteit eten, zoals ik gewend ben van De Bikker! Dus wederom heerlijk gegeten.

Erwin
21 juni 2024

Het was weer lekker eten!

Dierenartsenpraktijk Noord West Friesland
20 juni 2024

De patat was te doorbakken helaas.

Reactie van De Bikker

Goedenavond, wat vervelend dat de patat te doorbakken was, onze excuses hiervoor. Jammer dat er niet gelijk even gebeld is, dan hadden we nieuwe patat kunnen brengen die wel naar wens was. Ik stuur u een kortingscode voor de volgende keer. Team de Bikker.

René
19 juni 2024

Exact op het gevraagde tijdstip en 2 heerlijke menu's gegeten. Voortreffelijk

Sytske Faber
17 juni 2024

Ondanks bezorging naar Dronryp, is het eten altijd warm. De kwaliteit van de producten is zeer hoog. Vooral de broodjes hamburger zijn erg lekker.

Mevr. Zijlstra
13 juni 2024

Altijd keurig op tijd bezorgd en het was weer heerlijk

W.la Roi
12 juni 2024

goed van smaak, goed op temperatuur en correcte bezorging.

Laurens
11 juni 2024

Helemaal top!

Anja Sijtsma
10 juni 2024

Het eten was heerlijk, maar de cheeseburgers en frikandel speciaal waren nogal gehavend. Een frikandel speciaal rechtop in de tas doen is niet zo handig. Ook stonk het bakje van de frikandel erg naar rook en dat beïnvloede de smaak. Normaal zijn we erg tevreden, maar dit was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Bikker

Goedendag, Jammer dat de inpakker niet heel handig heeft ingepakt. Wij zullen dit bespreken met de desbetreffende medewerker. Onze excuses hiervoor. Maar een bakje dat stonk naar rook? Dat vinden wij echt heel bijzonder en raar.. In team Bikker rookt niemand dus wij hebben geen idee waar dat dan vandaan komt en in deze klacht herkennen wij ons dus absoluut niet. Ik stuur u via de mail een kortingscode voor deze vervelende ervaring maar ik zou u wel graag willen adviseren om voortaan te bellen als u zo’n klacht heeft ipv gelijk online te plaatsen dan kunnen we het samen bespreken en gelijk een oplossing bedenken. Normaal gesproken bent u tevreden en van die keren mogen wij helaas geen goeie recensie ontvangen, dat vinden wij wel een beetje jammer maar ik hoop dat het zo is opgelost en dat u de volgende keer weer een goeie ervaring mag beleven. Met vriendelijke groet, Team de Bikker.

Gooike de Vries
8 juni 2024

Heerlijk eten! Snelle levering en vriendelijke bezorger. Onze complimenten.

Anoniem
8 juni 2024

Patat was niet te beuken

Reactie van De Bikker

Goedenavond, jammer dat de patat ‘niet te beuken’ was? U had ook even kunnen bellen zodat we konden kijken naar de oorzaak. Misschien had u de patat liever doorgebakken gehad of juist zacht gebakken of er was iets anders aan de hand. Wensen kunnen doorgegeven worden in de opmerkingen. Bij u was dit niet het geval. We hebben deze dag verder geen klachten gehad over de kwaliteit van onze patat.

Johan van den Berg
8 juni 2024

Wederom heerlijk gegeten. In verband met drukte duurde het iets langer dan van te voren aangegeven, maar dat is bij de Bikker alleen maar een goed teken!

Bakker
6 juni 2024

Erg lekkere patat, goede kwaliteit en heerlijk softijs! Erg leuke en vriendelijke bezorger!

Klooster
6 juni 2024

Heb geen opmerking het bestelde eten was prima

Jannie
5 juni 2024

Het was weer als v ouds toppie

Peter
4 juni 2024

Was weer geweldig lekker!

Mark
3 juni 2024

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.la Roi
30 mei 2024

Uitstekende smaak, goed op temperatuur, zeer op tijd. En een vriendelijke correcte bezorger. Wat wil een mens nog meer.

Herald Feenstra
30 mei 2024

Zag er keurig uit.

Meinsma
29 mei 2024

Eten was heerlijk. Wel een halfuur te laat.

Reactie van De Bikker

Goedendag, bedankt voor uw recentie. Fijn dat het eten gesmaakt heeft. In de emails die u van ons ontvangen heeft staat aan gegeven dat het bij drukte een halfuurtje uit kan lopen. Dit is helaas vandaag bij u gebeurt. Als tip kan ik geven, bestel eerder en geef een wenstijd door! Hier houden wij altijd rekening mee. Met vriendelijke groet, Team de Bikker.

Frans
29 mei 2024

Uitstekend kwaliteit en goed warm. Bezorging was vriendelijk.

Klaas
29 mei 2024

Lekker eten en op keurig op tijd bezorgd.

Schleich
27 mei 2024

Het was weer TOP, Smakelijk, vers en goed warm. Snel bezorgd door een hele vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna
26 mei 2024

Snelle levering en het Kipschnitzel en Gehaktbal Menu smaakten erg goed 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Kraai
26 mei 2024

Lekker eten, bezorging qua tijd ook top! We misten vandaag echter wel de wiskeysaus. Kan gebeuren, wij hebben er alle vertrouwen in dat dit bij een volgende bestelling wel “opgelost” wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 mei 2024
Juli
25 mei 2024

Te bizar voor woorden dat je ander half uur op je eten moet wachten.

Reactie van De Bikker

Goedendag, ik snap dat het vervelend is dat het soms wat langer duurt dan normaal. Onze excuses hiervoor. Het is nou eenmaal enorm druk. Dit kunnen wij natuurlijk niet weten van te voren. Echter hebben wij dit wel gecommuniceerd via de mail. U krijgt een mailtje met de schattingstijd en hier staat ook bij dat uw bestelling eerder of een halfuurtje kan uitlopen bij drukte. Voor de volgende keer kan ik als tip mee geven, als u rond een bepaald tijdstip wilt eten, geef dan u bestelling op tijd door en geef een tijd door, hier houden wij zeker weten rekening mee. Ophalen zou ook een betere mogelijkheid zijn als u weinig tijd heeft. Jammer dat de kwaliteit van het eten ook een lage score krijgt zonder enig feedback. Ik hoop dat het de volgende keer weer naar wens is. Mvg, team de Bikker.

ML
24 mei 2024
Jerry
24 mei 2024

De snacks waren bêst genôch, maar de bezorgtijd is op vrijdag altied su lang... Verder altied lekkere pindasaus, mag ook eens gezegd worden!

Reactie van De Bikker

Goedenavond, bedankt voor uw recentie, fijn dat het gesmaakt heeft. Als tip kunnen we meegeven, bestel optijd met een wenstijd, hier houden wij altijd rekening mee! Dit scheelt voor jou maar ook voor ons. Groet, Team de Bikker.

Erwin
23 mei 2024

Deze mosterd honing saus is beter dan voorgaande keren! Burger was ook weer goed 👍

Richard
22 mei 2024

Zo als altijd tiptop kwaliteit en vlotte levering

Ton
22 mei 2024

Top en op tijd geleverd zoals toe werd gezegd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.konst
21 mei 2024

Beste kapsalon van Franeker!

Gerben
19 mei 2024

Makkelijk te bestellen en vlot en goed warm geleverd aan huis!! Kortom super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Bruin
17 mei 2024

Gevraagd om 18:00 bezorging, werd bevestigd voor 17:45 was prima geweest maar om het dan om 17:25 te bezorgen kan echt niet. 3 van de 5 hadden dus koud eten helaas.

Reactie van De Bikker

Contact met u gehad, u heeft zo spoedig mogelijk aangeklikt omdat u had geprobeerd om op 18:00 te klikken. Deze zat vol en werd het dus zsm. De tijd die u daarna krijgt is een schattingstijd. Dit staat ook aangegeven in de mail. Wat ook aangegeven in de mail is dat de bestelling veel eerder kan zijn dat de schattingstijd. Dit is bij u gebeurd waardoor u het eerder kreeg dan de schattingstijd. Team de Bikker

W.la Roi
16 mei 2024

/Goed op temperatuur. Smaak goed.

W. Kolthof-Zwart
14 mei 2024
Anoniem
14 mei 2024

Burger was heerlijk, alles zat er op en er aan (ook alle extra’s) eten was warm en het werd 45 min eerder bezorgd dan de verwachte bezorg tijd!

H .v. Veen
11 mei 2024

Geen opmerkingen, alleen maar een groot complment

GD
10 mei 2024

Eten was lekker. Ik had géén groente aangegeven, maar zat er wel bij. Tot een volgende x

Jannie
8 mei 2024

Het swarma vlees was niet lekker en zat vol harde stukken en de patat was twee keer gebakken

Reactie van De Bikker

Goedenavond, wat gek. We zijn zeker niet bekend met deze klachten. U had even moeten bellen, dan hadden we gelijk een nieuwe kunnen brengen. Ik stuur u een kortingscode voor een nieuwe patat shoarma maar voor de volgende keer zou het erg fijn zijn dat u gelijk belt. Mvg, Team de Bikker.

A
4 mei 2024

Misschien een track en tracé wel handig. Was een half uur later dan in de mail stond. Maar verder heerlijk warm en smakelijk.

Reactie van De Bikker

Goedendag, in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen staat in dat het een geschatte tijd is die tot een halfuurtje kan uitlopen. Gelukkig heeft het lekker gesmaakt! Met vriendelijke groet, Team de Bikker.

Wendy
30 april 2024

Super, ook goed naar de opmerkingen gekeken!

Jojootje
28 april 2024

Het eten was heerlijk en voldoende wua hoeveelheid. Bij het kindermenu was het drinken niet te kiezen en ons kind lust geen Wicky aardbei maar de rest was goed. Bezorgtijd van een uur en drie kwartier is wel extreem lang (kwartier later dan van tevoren gemeld). We bestellen zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Bikker

Goedenavond, Wat vervelend dat u wat langer moest wachten vandaag. voor buitendorpen schatten wij inderdaad standaard 90 minuten in. Wij proberen altijd binnen deze tijd te bezorgen maar zoals in een mailtje vermeld staat, kan dit een halfuurtje uitlopen. Voorheen kwamen we in veel meer en verdere buitendorpen maar ivm de wachttijd hebben we deze afgestreept. Wanneer we meer klachten krijgen over de wachttijd zullen we misschien meer buitendorpen moeten afstrepen en wij denken, dat dat vervelender is dan soms wat langer moeten wachten. We hebben het nou eenmaal ontzettend druk! Als tip kan ik meegeven, bestel optijd, dan kunt u een wenstijd aangeven, hier houden wij altijd rekening mee. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg, Team de Bikker.

Lisanne
27 april 2024

Lekker eten! Grote bak patat voor 1 persoon en een lekkere snack!

Frans
27 april 2024

Prima bezorging en lekker eten!!

GD
25 april 2024

Weer lekker gegeten, tot een volgende keer!

Tinus
22 april 2024

De Milkshake Kinder Bueno zat geen smaak aan zonde van m'n geld.

Reactie van De Bikker

Goedenavond, wat vreemd. Deze klacht hebben we nog niet eerder gehoord en we hebben er toch al zo’n 80 verkocht terwijl hij er nog maar net is als tijdelijke smaak.. Natuurlijk is ‘smaak’ erg persoonlijk en is het natuurlijk erg jammer dat het niet naar uw verwachtingen was. Hopelijk zijn de andere smaken wel naar wens! Mvg, Team Bikker.

Jacob
19 april 2024

Altijd goed.

Stelwagen
19 april 2024
Mark
17 april 2024
P Dijk
17 april 2024

Ruim op tijd en heerlijk warm!

Johan
17 april 2024
Sjollema
13 april 2024

Vriendelijke en tijdige bezorging. Geen aanmerkingen.

P
11 april 2024

Goede kwaliteit, goed gevuld bakje, en heerlijk gegeten 👍🏻

Fred
8 april 2024

Dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pinuccia Barlocco
8 april 2024

super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
7 april 2024

Lekker eten en goed warm bezorgd en keurig op de afgesproken tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hoekstra-kortlever
7 april 2024

prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
4 april 2024

De bestelling kwam sneller dan verwacht, sounds dat er een saus miste was het weer lekker. Vooral de patat is lekkerder dan andere snackbars.

Kim
2 april 2024
Marg Kooi
31 maart 2024

Had erg veel moeite om erin te komen. Postcode lukte niet. Eenmaal dat gelukt ging het goed en naar m'n zin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
31 maart 2024
J.Beertsen
24 maart 2024

Prima en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. van Schepen
23 maart 2024

De broodjes waren heerlijk en de bezorging was goed

Anoniem
23 maart 2024
Reactie van De Bikker

Goedendag, we begrijpen waarom we 1 ster ontvangen voor de bezorging maar hebben wel zeker gecommuniceerd dat het wat langer ging duren. In de mail die u van ons ontvangt staat nou eenmaal dat als u midden in de drukte besteld het kan zijn dat het een halfuurtje kan uitlopen. Dit is dan helaas deze keer ook bij u gebeurd. Onze excuses hiervoor. Als tip kan ik meegeven: Bestel eerder met een wenstijd, hier houden wij altijd rekening mee. Jammer dat de kwaliteit sterren er dan helaas ook onder moeten lijden zonder enige feedback, maar bedankt voor uw recentie. Team de Bikker.

Frank
22 maart 2024
Flonk
21 maart 2024

Het was weer heerlijk.

Lisanne
20 maart 2024

Super snelle bezorging en de frikandel speciaal was erg lekker en het ijsje was lekker, alleen was de patat echt niet te eten. De patat was slap, smaakloos en koud, volgens mij was de patat niet vers gebakken. Kon bijna de hele patat weg gooien.

Reactie van De Bikker

Wat vervelend dat de patat niet naar wens was en wat jammer dat je niet even gebeld hebt, dan had je gelijk een nieuw patatje kunnen krijgen. Gelukkig was de rest wel naar wens. Ik stuur je een mailtje met een kortingscode voor de volgende keer maar als tip geef ik mee om voortaan gelijk te bellen, dan kunnen we het gelijk oplossen. Alvast bedankt! Groet, Team de Bikker.

W. Kolthof-Zwart
19 maart 2024

We zijn helemaal tevreden.

Lars
18 maart 2024

Eten smaakte goed, precies op tijd bezorgd.

RL
17 maart 2024
Peter Bernoster
16 maart 2024

Al jaren onze vaste snackbar! De (dubbele) eggburgers zijn toch wel mijn favoriet.

Christina Oegema
14 maart 2024

Als je een grote patat besteld dat is dan ook een GROTE patat . Lekkere patat krokant frikandel speciaal ruim in de saus . Alles lekker dikke duim

X
11 maart 2024

Duurde erg lang voor ik het eten had voor zo’n kleine bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Bikker

Goedendag, het maakt helaas niet uit hoe groot of klein je bestelling is. De bestelling worden op volgorde bezorgd en het is dus niet zo dat je dan ineens voorang hebt als je een kleine bestelling hebt. Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten, we hebben het nou eenmaal ontzettend druk. Jammer dat we ook gelijk weinig sterren mogen ontvangen voor het eten terwijl daar niks op aan te merken was? Groet, Team Bikker.

Vd beek
10 maart 2024

Bezorging op tijd en nog warm. Prima service.

Ik
9 maart 2024
Jelle
8 maart 2024

Gewoon goud

S.B.
7 maart 2024

tip van flip, graag noteren welke een patat oorlog is en welke een patat kernoorlog. Want dit is heel moeilijk te zien! Verder was het weer heerlijk zoals altijd!

Reactie van De Bikker

Bedankt voor de tip, u heeft helemaal gelijk!

Lisette Dijkstra
5 maart 2024

Lekkere, knapperige patat. Het eten was goed op temperatuur. Top!

Ticho
4 maart 2024
Johan van den Berg
2 maart 2024

Wederom heerlijk gegeten, zoals gebruikelijk. Ook aan dieetwensen (voor bijvoorbeeld gasten) wordt door De Bikker prima gehoor gegeven! De Bikker is een échte aanrader!

W. Kolthof-Zwart
28 februari 2024

Het broodje eegsburger zat in een te klein bakje, moest dus op z'n zij, waardoor de saus en het ei tussen het broodje uitgleden. Had ook beter in een doosje gedaan kunnen worden.

Ikke
27 februari 2024

Wel erg jammer dat het half uur later was

Reactie van De Bikker

Als het goed is heeft u een mailtje ontvangen waar dit wel duidelijk in gecommuniceerd wordt. Alsnog proberen we het natuurlijk binnen de geschatte tijd te leveren maar soms is het gewoon ontzettend druk en kunnen we echt niet sneller. Onze excuses hiervoor. Als tip kan ik mee geven, bestel eerder met een wenstijd, hier houden wij altijd rekening mee. Mvg, Team de Bikker.

jan luik
26 februari 2024