Reviews from De Bikker Franeker

Recent reviews

5.0
Tjeerd De Jong
Today

Alles prima verzorgt.

Truus
Today

Snelle levering en goed warm

J
Today
Marc ter Ellen
30 November 2022

Zeer snelle levering. Prima op temperatuur

Wiekie Kolthof-Zwart
29 November 2022

Geen.

angus de jong
26 November 2022

eten was prima ! wel aan de koude kant . bezorging weer telaat

Reaction from De Bikker

Goedendag, het nederlands voetbal team speelde om 17:00 voor het wk, hierdoor was het tussen 16:30 en 18:30 extreem druk. Iedereen wilt dan rond het zelfde tijdstip eten. We hebben contact met u opgenomen dat we wat later waren. Voor de volgende keer kan ik als tip mee geven, bestel op tijd en geef een tijdstip door wanneer u graag wilt eten. Mvg, Karin.

Wilma poelstra
25 November 2022

Altijd top en vriendelijke bezorging

Fokke
25 November 2022
J.j talhout
21 November 2022

Compliment voor de werknemer goed met mij meegedacht en super fijn dat dit kon

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid Welling
21 November 2022

Zoals altijd…..dik tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V Dijk
20 November 2022

Eten was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V.
16 November 2022
W. Kolthof-Zwart
15 November 2022

We hebben lekker gegeten en een prima bezorging.

Jouke
14 November 2022
Johan Deelstra
14 November 2022

Bezorgen kon pas om 19.30 uur, geen probleem, had bij opmerkingen indien mogelijk graag bezorgen rond 19.00 uur. De bezorger was er om 19.00, er word dus meegedacht 👍super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
13 November 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V Dijk
11 November 2022

Prima! 👍

Klaasen
8 November 2022

Kapsalon was top en goed warm.

De Kameleon
6 November 2022

Ondanks het pokke weer netjes optijd en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R van der Kooi
6 November 2022

Ik miste de joppie saus op m'n burger, keek er zo naar uit haha. In alle drukte vergeten denk ik, kan gebeuren. Verder weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Goedenavond, helaas zit er geen standaard joppiesaus op de hot kipschnitzel, die zou je zelf eventueel wel kunnen bijbestellen. Op de normale kipburger is dit inderdaad wel het geval. Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Bedankt voor uw recentie!

Norder
6 November 2022
Johan van den Berg
5 November 2022

Bestelling ivm drukte te laat, maar hier werd netjes over gebeld. Prima service! Eten was heerlijk, zoals gewoonlijk!

Tjeerd de Jong
5 November 2022
Harold Rakers
3 November 2022

Besteld met laten bezorgen. Pas na bestellen zie de levertijd. Dik uur later. Wat zou het fijn zijn dat je dat vooraf aan het bestellen ziet. Enfin..gebeld om te vragen of ik het ook kan afhalen ipv laten bestellen. Kan..blij mee...klein half uurtje later kan ik al halen. Gehaald....maar op bon toch de bezorgkosten te betalen. Opmerking gemaakt..maar kan niet teruggegeven worden zegt medewerkster. Raar...kassa openen en terugbetalen toch niet zo moeilijk lijkt mij. Of zie ik dat verkeerd???

Reaction from De Bikker

Goedenavond, Normaal gesproken is dit inderdaad niet mogelijk omdat het met ideal betaald is en via een extern bedrijf verloopt. Wanneer wij dit dan uit de kassa geven zal er kas verschil ontstaan. Echter heeft u aangegeven met de pin te willen betalen, in dit geval hadden mijn collega’s de bezorgkosten er prima af kunnen halen. Een kleine miscommunicatie gok ik. Ik stuur u daarom een privé mailtje met een kortingscode van de betaalde bezorgkosten. Voor de volgende keer zou ik als tip kunnen mee geven, bestel optijd zodat u een bezorgtijd aan kan geven. Dan weet u zeker dat u rond een bepaald tijdstip eet. Tussen 17:30 en 19:00 is het nou eenmaal ontzettend druk en dan lopen de tijden helaas op. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg.

Jan van Dam
3 November 2022

Prettige website, duidelijke communicatie en punctuele bezorging.

Sabine amadi-bergsma
3 November 2022

Helaas was de patat echt oud en hard en was erg geen knoflooksaus geleverd voorbij de kapsalons. Niet wat we normaal van de bikker gewend zijn

Reaction from De Bikker

Goedenavond, helaas is er geen belletje geweest over vergeten producten? We kunnen dat natuurlijk gelijk oplossen, op het moment zelf. Jammer dat de patat niet naar wens was, ik zal de desbetreffende medewerker hier op aanspreken. Mvg.

Jetse Bokma
3 November 2022

De bestellingen zijn altijd optijd het is meestal eerder dan de verwachte tijd.

Van den Brug Franeker
2 November 2022

Lekker gegeten, en vlot via brengservice geleverd.

Diana Huijser
30 October 2022

Het eten kwam 20 minuten te laat en de kroketten en patat waren niet super warm meer.

Ano
28 October 2022

Goed te eten weer, een van de beste in Franeker.

De Kameleon
28 October 2022

Prima optijd en smaakte weer prima

Lotte
28 October 2022
T
24 October 2022

Bezorging was snel (sneller dan de tijd die werd aangegeven na bestelling) en het eten was nog goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
23 October 2022
Alexander Hendrix
22 October 2022

Patat was goed. Gehaktbal redelijk. Portie meer dan genoeg. Pindasaus zonder smaak. Salade was goed.

Arjaans
22 October 2022

Uitstekend! Helemaal goed.

Thijs
21 October 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

Gijs
21 October 2022

Top zoals altijd.

W. Kolthof-Zwart
21 October 2022

Wij zijn dik tevreden.

Emyl
21 October 2022

Bestelling via internet ging vandaag mis. Zat een storing op mijn Bestelling moment. Maar zo als altijd weer super opgelost. Bedankt voor mijn Bestelling, tot volgende x

Bernard Visser
21 October 2022

Ik vond het erg lekker

v Dijk
14 October 2022

Niks op aan te merken! 👍

Anneke Boomsma
11 October 2022

Snel en smakelijk

Johan van den Berg
9 October 2022
v Dijk
9 October 2022

Was niks op aan te merken, heerlijk 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reitsma
9 October 2022
Okkema
9 October 2022
Jan
9 October 2022

2 uur wachten op de bestelling duurt wel erg lang. Wel tussendoor gebeld dat het later kwam maar 2 uur is te lang.

Reaction from De Bikker

Een buitendorp, zoals uw adress ligt natuurlijk niet om de hoek maar 2 uren vinden wij ook zeker te lang.. maar als er 10 verschillende buitendorpen rond het zelfde tijdstip binnen komen kunnen we helaas niet anders. Voor ons misschien een serieuse overweging om wat buitendorpen uit te schakelen. Helaas zullen we ook dan vele mensen teleurstellen.. ):

Lisette
8 October 2022

Helaas was de patat slap. Dit zijn we niet gewend van deze snackbar.

John van der Vegt
7 October 2022

Zoals we gewend zijn, weer top voor de bakker.

B. Bloemsma
6 October 2022

Op zich altijd prima, alleen door de drukte en wellicht her personeelstekort worden er wel kleine foutjes gemaakt, zoals een sausje vergeten etc. Maar bij vertraging wordt je correct op de hoogte gebracht en het eten smaakt altijd prima.

V Dijk
6 October 2022

Niks op aan te merken, was Top! 👍

Familie Tigchelaar
4 October 2022

Was weer heerlijk de patat en snacks!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Hettenvan
3 October 2022

Weer lekker gegeten. Shoarma, patat, en een kroket gegeten, was op tijd bezorgd Maar wat is er gebeurt met de patat met kaas, bacon en uien??

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Goedendag, wat fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Het klopt inderdaad dat het product die u benoemd uit het assortiment is. We vinden het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, na een tijdje kijken we of het ook aantrekkelijk is voor het vaste assortiment. Helaas heeft de ‘bacon fries’ het vaste assortiment niet gered.

YW
24 September 2022

Wegens AD (erg) lang moeten wachten, maar dat kon de pret niet drukken! Goede service én heerlijk gegeten uiteindelijk!

M.Booms
24 September 2022

Het eten werd later bezorgd dan geplant. Hier werd keurig over gebeld en excuses aangeboden. Helaas was de frikadel in de kinderbox koud en niet lekker meer om te eten. De rest smaakte wel erg goed.

Boor
24 September 2022

De bestelling was te laat en het was niet meer warm.

Reaction from De Bikker

Goedendag, het was inderdaad een hele drukke avond. Vooral ook door de AD dagen. Net toen we u zouden bellen, belde u ons. Gelukkig ging hij toen wel al de deur uit. Jammer dat de bestelling niet meer warm was. We nemen even contact met u op voor een passende oplossing.

?
22 September 2022

Het vlees op de broodjes warm vlees was taai en niet lekker, daarnaast zo goed als koud. Dit was niet wat wij gewent zijn van de bikker. De kinderbox daar tegen was prima en goed warm.

Reaction from De Bikker

Bedankt voor uw feedback, we gaan er mee aan de slag.

Bakker
21 September 2022

Door drukte ons gebeld dat het iets later werd, keurig en nog een ijsje toe ook gekregen!

Richard Miedema
16 September 2022

Zoals altijd goed en lekker

Marwa Ponjee Korell
15 September 2022

Mijn man en ik bestellen elke woensdag eten bij de Bikker, en dit bevalt elke keer erg goed. het is erg lekker, goed kwaliteit van eten, De Bikker is zeker een aanrader voor wie dat nog niet geprobeerd heeft. daarnaast zijn de personeelsleden altijd erg vriendelijk en behulpzaam of je het nou komt op halen of dat ze het bezorgen beide keren doen ze hun werk goed en zijn ze erg vriendelijk. wij zijn blij en tevreden over het eten bij de bikker en de personeel hun klantvriendelijkheid. vriendelijke groet Marwa en Hedzer Ponjee

Reaction from De Bikker

Wauw, wat een fijne recentie! Wij zijn super blij om dit te horen, hier doen we het voor. Hartelijk dank voor de moeite die u heeft gedaan om zo’n mooie recentie te schrijven.

Wk
10 September 2022
Astrid Welling
5 September 2022

Zoals altijd: Vlot, vriendelijk en verrukkelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

vD
3 September 2022

Eten was goed, pindasaus te scherp!

Daisy
3 September 2022

Als altijd mega lekkerrrrrr! Maarja onze frituurvrienden van de Bikker zijn gewoon de beste van het land! Aanrader: De Brie Burger! Smullen van A tot Z!!

Baudina
3 September 2022

Klantvriendelijk en netjes bij bezorging. Eten prima

Vd Meer
1 September 2022
vD
1 September 2022

Was lekker, vlotte bezorging 👍

Anneke Boomsma
31 August 2022

Het duurde wat lang, maar klopte met de tijd die was voorzegd. Eten was prima

Astrid Welling
29 August 2022

Vanwege einde zomer- en bouwvak vakantie, duurde (met alle begrip) de levering iets langer. Als excuses voor het latere levering kregen we er een lekkere ijsco bij. Zoals altijd hebben we weer lekker gesmikkeld van hun lekkere producten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

klaas
28 August 2022

Het was goed eten en op tijd bezorgd dan valt er verder niets op aan te merken. We zijn het zo gewend en dat maakt dat klanten blijven komen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
28 August 2022

Uitstekend!

Wilma
27 August 2022

Alles was even lekker en goed warm. De bestelling was compleet en kwam snel. Vriendelijke bezorger. Prima!

Sandra
24 August 2022
Remco
23 August 2022
Jan o
23 August 2022

Was weer top

Marianna
14 August 2022

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S vd kooi
14 August 2022

Heerlijke hamburger van de bakplaat. Wat fijn dat je eens een artikel ZONDER saus kunt aanklikken. Zo vaak een bestelling gedaan( bij diverse bedrijven) waar je dan toch nog saus op je bestelling vindt.

Marco J.
14 August 2022

Uitstekend! Het was heerlijk

Stella
13 August 2022
Nauta
13 August 2022

Levertijd was precies op tijd, kwaliteit was prima.

Annet Bok
12 August 2022

We hebben op een doordeweekse dag een bestelling geplaatst waar we 1,5 uur op gewacht hebben. Dit duurde wel heel erg lang, dat viel behoorlijk tegen.

Reaction from De Bikker

Goedenavond, het is inderdaad de laatste tijd nog drukker dan dat het normaal al is, dit komt ook doordat er andere eetgelegenheden gesloten zijn en het super warm weer is. Daar bovenop zijn er collega’s op vakantie en is goed personeel erg moeilijk te krijgen. We doen ons uiterste best om iedereen tevreden te houden. Als tip zou ik kunnen meegeven, bestel optijd en geef een wenstijd aan. Hier houden we altijd rekening mee.

Astrid Welling
12 August 2022

Heerlijk gebakken, mooie portie patat én saus! Weer dik tevreden.

W. Kolthof-Zwart
11 August 2022

Ben tevreden en een goeie en vriendelijke bezorging.

Zuidema
9 August 2022

Heerlijk gegeten en snelle service

Smit
9 August 2022

Misschien iets meer saus bij de patat

Rudi Jaarsma
7 August 2022

Was weer erg lekker

Ina
6 August 2022

Super en vriendelijk bezorging

Marco J.
6 August 2022

Uitstekend!

Stellage
6 August 2022
Tjeerd De Jong
5 August 2022
Minke
5 August 2022

Zoals gewoonlijk weer prima eten en mooi op tijd! We kregen deze keer er zelfs een leuke attentie bij, waarvoor dank! Ga zo door!

Dijkstra
4 August 2022

Patat was slap, de frikandel speciaal xxl smaakte waterig en de kip shoarma smaakte ook niet

Wendy Vlietstra
31 July 2022

Eten was lekker en eerder bezorgd dan verwacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna
31 July 2022

Heerlijke patat en kroketten. Alles goed heet. Geen plastic verpakkingen. Heel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole HM
31 July 2022
Astrid Welling
31 July 2022

We begrijpen de prijsstijgingen echter dat dan alsnog de porties kleiner zijn en minder saus bij de producten viel ons tegen.

Reaction from De Bikker

Helaas kunnen we inderdaad niet achter blijven met de prijs stijgingen maar de porties kleiner maken zijn we absoluut niet bekend mee.

Michel
30 July 2022

Lekker gegeten en snelle bezorging

Frank
30 July 2022

Heerlijk gegeten, warm en op tijd

Alex
30 July 2022

BOERgondisch genoten van het heerlijke eten.

Betty
29 July 2022

Goed op temperatuur Vriendelijke service Geen verbeterpunten

Klant
28 July 2022

Patat was lauw, heel weinig shoarma in vergelijking met wat we gewend zijn en droge rauwkost......:-(

Reaction from De Bikker

Goedendag, De shoarma wordt bij ons afgewogen dus dat dit minder is zou eigenlijk niet moeten kunnen. De patat kunnen we helaas niet ‘heet’ garanderen want het moet naar een buitendorp worden bezorgd. Natuurlijk doen we altijd ons uiterste best om het zo warm mogelijk te leveren maar er moet wel rekening mee worden gehouden dat er 10 minuten mee moet worden gereden. Dan koelt het altijd een beetje af. Mvg, Karin.

Alex
25 July 2022

Een zaak met hart en ziel! Geweldige service, top eten!! Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan van den Berg
24 July 2022

Was weer zoals gebruikelijk: warm geleverd en zeer lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Buma
24 July 2022
Marianna
23 July 2022

Probleempje wat er was is met 1 telefoontje opgelost. Het eten was lekker en daar gaat het om

Kor van der Woude
22 July 2022

Bestelling is altijd prima. Echter dit keer was het beduidend minder hoeveelheid patat. Graag de volgende keer weer zoals het altijd was 👍.

v Dijk
21 July 2022

Ik had Hompen vlees shoarma, niet te kauwen. Heb foto kan helaas hier niet sturen. Heb vlees maar weg gegooid, zonde geld voor een minima.

Reaction from De Bikker

Het is shoarma van de spies, het kan inderdaad zijn dat de laatste stukken wat groter gesneden is. Dit zou je zelf in wat kleinere stukjes kunnen snijden. Dit is erg persoonlijk namelijk. Het is gewoon de shoarma die u normaal gesproken ook besteld? Aan de smaak mankeert niks. Weg gooien had dus zeker niet gehoeven. Jammer.

Annet
20 July 2022
Saskia
20 July 2022
Akkie
18 July 2022

Het duurde langer dan een uur voor het eten gebracht werd,dat viel me tegen! Maar het was overheerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronnie Hogeweide
16 July 2022

het werd voor de afgesproken tijd bezorgt en het smaakte weer heerlijk

Meijer
14 July 2022

Patat mag een beetje zachter was wat doorgebakken deze keer.

Norder
14 July 2022
Mark
14 July 2022

Patat was heel donker En de kapsalon waa niet zoals ik gewend ben bij jullie veel vellen en niet een lekkere smaak ....... Zonde

v Dijk
13 July 2022

Eten was heerlijk, tot een volgende keer!

Anoniem
13 July 2022

Lekker gegeten. Bal gehakt was mooi van formaat en heerlijk van smaak.

Anoniem
10 July 2022

Heerlijk eten. Gelukkig nu ook genoeg satesaus bij berehap. Was vorige keer waterig en te weinig.

Amsterdam
9 July 2022
Johan
9 July 2022

Het eten was koud en weinig smaak

Reaction from De Bikker

Vervelend om te horen. Helaas koelen de kinderboxen na een dikke 10 minuten rijden inderdaad wel af omdat er drinken en appelmoes bij zit. Voor de beleving van de kinderen bezorgen wij ze graag compleet in een doosje. Wij zullen contact met u opnemen voor een eventuele tegemoetkoming.

Fries
9 July 2022

Schnitsel was hard,taai en droog. Rest was prima.

Reaction from De Bikker

Wat vervelend om te horen, onze excuses hiervoor. De volgende keer zouden we het wel erg op prijs stellen als u gelijk naar de zaak belt. Dan hadden we gelijk een nieuwe kunnen brengen. We nemen contact met u op voor een passende oplossing.

Remko
7 July 2022

Top zoals altijd

W. Kolthof-Zwart
6 July 2022
Anneke
6 July 2022
H.Bakker
3 July 2022
M. Jansen
3 July 2022

Normaliter altijd zeer tevreden, maar jammer genoeg deze keer niet. Patat was heel gard gebakken. Het leek of de patat voor de tweede keer in de frituur was gebakken. Het broodje van de bakplaat hamburger was keihard geroosterd. Voorheen waren deze zacht en dat vond ik veel lekkerder. Kan een meer gebeuren en ik hoop dat het de volgende keer beter is. Mvg Marco

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Er wordt contact met uw opgenomen voor een passende oplossing.

Tineke
2 July 2022
Lotte
2 July 2022

De turkse pizza was heel erg lekker, er zat lekker veel vlees en kaas op.

Christina Wijkhuijs
2 July 2022

Altijd goed! We kunnen zelfs met zijn drietjes van een 2 persoons patatzak eten. Dikke prima!

Johan van den Berg
1 July 2022

Vriendelijke en snelle bezorging. Kwaliteit was zoals gebruikelijk weer zeer goed! Een zekere aanrader!

Freddie
1 July 2022

Bestelling gedaan rond 18:00 en de verwachte bezorgtijd zou 19:10 zijn. Om 19:26 maar eens gebeld waar de bestelling bleef. Werd klaargemaakt werd er gezegd en direct bezorgd. 10min na mijn belletje indd de bestelling geleverd, echter was de Frik Spec al bijna koud. De rest was nog aardig op temperatuur. Wel netjes en lekker waren de 2 cups met softijs welke we als compensatie erbij hebben gekregen.

Marie
27 June 2022

ik moest anderhalf uur wachten op mijn eten. Waarnaar ik gebeld heb om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ineens was het er met 10 min plus ik zou een waterijsje krijgen voor het lange wachten. Maar ik kreeg een bak met softijs. Tip. Als het langer duurt dan normaal stuur dan eventjes een bericht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Het was inderdaad heel erg druk deze avond, onze excuses dat het langer duurde. We hebben geprobeerd iedereen op de hoogte te stellen maar u was ons voor met een belletje. Op zo’n moment is het erg hectisch en doen we altijd ons uiterste best om iedereen tevreden te houden en de kwaliteit hoog te houden.

Johan van den Berg
26 June 2022

Levering duurde langer dan in eerste instantie aangegeven. Kwaliteit was zoals gewoonlijk weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid De Graaf
26 June 2022

Lang moeten wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Het was inderdaad een hele drukke avond. We hebben u geprobeerd te bellen om aan te geven dat het wat langer duurde. Helaas kregen we u niet te pakken. Hopelijk heeft het eten wel gesmaakt.

Hettenvan
25 June 2022

We hebben de patat met kaas en bacon besteld, was lekker! De bami schijf en ham kaas souffle waren ook lekker. Alles was op tijd bezorgd en was nog steeds warm.

Anita van der Sluis
23 June 2022

Snelle service, eten is goed op temperatuur en lekker gebakken, kortom een aanrader

Tam
23 June 2022
W. Kolthof-Zwart
22 June 2022

Zeer tevreden.

Rens
20 June 2022

Moesten lang wachten maar de bestelling was nog heerlijk warm en super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freddy
19 June 2022

Patat was volgens mij 2 keer gebakken dus was keihard en donker bruin Dat ben ik niet gewend vorige bestellingen waren altijd goed Hoop dat jullie hier wat mee doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Bedankt voor uw feedback! Excuses voor het ongemak. Dat is zeker niet de bedoeling. De volgende keer zullen we er extra opletten en er een lekker toetje bij doen. :)

v dijk
17 June 2022

Snelle bezorging, klantvriendelijk, en goed eten!

Tjeerd de Jong
17 June 2022
Anoniem
15 June 2022

Goede kwaliteit snacks, patat, ijs en sauzen. Ik bestel hier met plezier

W. Kolthof-Zwart
14 June 2022
Nilca
12 June 2022

Het was weer heerlijk warm knapperig en lekker. De uien bij de patatjeoorlog mag best wat meer.

Albert de Vries
10 June 2022

helemaal top

Mirjam
8 June 2022

De patat was wat taai, bezorging snel,👍

Frans
7 June 2022

Perfect tot in de puntjes. Vanaf het eten tot de bezorging subliem.

Familie Tigchelaar
7 June 2022

Was weer super heerlijk het eten!

Nauta
6 June 2022
Jerry Guertin
6 June 2022

Was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fokke Rispens
5 June 2022

Wederom heerlijk, en vlotte bezorging door vriendelijk personeel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W.M
4 June 2022

Altijd heerlijk eten, personeel is super vriendelijk , echt een top tent !

Tobias
31 May 2022

Altijd dikke prima.

H
30 May 2022

Goede kwaliteit, en netjes thuis gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G v Dijk
29 May 2022

Helaas verkeerde saus bij de shoarma, goed aangegeven bij bestelling 😟

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johannes
27 May 2022

Goed eten, snel bezorgd

Tom
27 May 2022

De nieuwe broodjes zijn erg fijn van smaak! De collega's kennis laten maken met de eigenlijk de beste hamburger van Franeker! Eindstand een dikke 10!

Dijkstra
26 May 2022

Snel en warm geleverd. Vriendelijke bezorger

Agnes
26 May 2022

Zeer snelle bezorging, Helaas daardoor was de patat niet helemaal gaar

Ineke
25 May 2022

Eten was lekker warm en erg netjes verpakt. Was ook zeer smakelijk!

Antje
22 May 2022

Zoals altijd op tijd en prima kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nijdam
21 May 2022

Heerlijk gegeten! En wat een top service! Tijdsblokken stonden vol bij het online bestellen. Maar ik had er bij gezet als het paste mocht het ook eerder gebracht worden ipv half 7 en ja hoor half 6 stonden ze aan de deur terwijl alles vol stond. Dus dikke complimenten van deze kant! Mvg familie Nijdam

Reaction from De Bikker

Wat fijn om te lezen! Ontzettend bedankt voor deze prachtige recentie, waarderen we enorm.

Jk.kappe
21 May 2022

Lekker eten goed warm en netjes op tijd bezorgd.

Baudina
20 May 2022

Perfect op tijd en het eten was warm en goed

Jelle pieter
20 May 2022

Uur en 3 kwartier wachten op het eten... prima dat het iets langer duurt maar laat dan wat weten, telefoon nummer staat bij de bestelling

Reaction from De Bikker

Normaal gesproken doen we dit ook maar het is er vandaag helaas bij in geschoten omdat het zo extreem druk was.. Buitendorpen proberen we altijd binnen 1,5 uur te leveren. Dat is vandaag mis gegaan. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat het eten wel gesmaakt heeft.

Hamoen
20 May 2022

Bestelling was een beetje laat maar dat was netjes opgelost door iets extra er bij te doen

Reaction from De Bikker

Nogmaals onze excuses, fijn dat het gewaardeerd wordt.

Vera
19 May 2022
Jan Groendijk
19 May 2022

2e keer binnen een week meer dan een kwartier te laat met bezorgen! Aandachtspuntje!

Reaction from De Bikker

Hier gaan we zeker opletten. We zullen een extraatje toevoegen bij uw volgende bestelling. Bedankt voor uw feedback.

Spoelstra
18 May 2022

Gewoon goed

A noniem
15 May 2022

Broodjes beter niet open snijden dan drogen ze uit. Word er wat met de feedback gedaan? 2de melding droge broodjes. Eten was verder zeer goed!

Reaction from De Bikker

Goedenavond, wij zijn niet bekend met deze klacht? De broodjes krijgen we gesneden binnen dus helaas is hier niks aan te doen. Feedback wordt zeker gewaardeerd en naar geluisterd, bedankt daarvoor. Ik weet natuurlijk niet over welk broodje het gaat maar ik gok het getoaste broodje, zeer binnenkort zullen we nieuwe broodjes hebben voor bij de shoarma en bakplaat hamburgers, ook deze zijn voor gesneden maar wij vinden hem persoonlijk minder droog dan de las vegas bun die we nu op het moment hebben. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg Karin.

Wally
12 May 2022
W. Kolthof-Zwart
11 May 2022

Tevreden.

Zijlstra
8 May 2022
Malda
7 May 2022

Altijd goed en lekker

Stephanie
6 May 2022

Patat niet goed doorbakken en geplette kroket

Reaction from De Bikker

Goedenavond, wat vervelend dat het vandaag niet naar wens was. Het was vandaag extreem druk door het evenement in de stad. Onze excuses dat uw bestelling hier onder heeft geleden.. Ik zal contact met u opnemen met, hopelijk, een passende oplossing.

Lars
5 May 2022
Jan
1 May 2022
Dirk Ouderkerken
1 May 2022

Ga zo door!! Heerlijk gegeten en super snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk sijbesma
1 May 2022

Heerlijk eten en goede service We gaan zeker hier weer bestellen 👍🏻👍🏻

Diana Tigchelaar
1 May 2022

Was weer heerlijk eten van jullie! Goed warm en snelle bezorging! In 1 woord perfect!

Henny
30 April 2022

Eten is prima maar bezorging liet te wensen over. Hoewel De Bikker wel informeerde over de besteltijd vind ik anderhalf uur wel erg lang.

X
30 April 2022

Snel bezorgd, heerlijk genoten van het eten.

Tom
28 April 2022

Wat een top service weer! Snel geleverd en wat een knappen kerels werken er bij jullie, ga zo door!!

Dijkstra
27 April 2022

Het was deze keer top, we snapten heel goed dat het druk was maar we werden netjes gebeld dat het onderweg was. Tip: dressing door de sla heen smaakt het net iets lekkerder😉

Frits
27 April 2022
Wally
26 April 2022
Gerda post
23 April 2022

Wij bestellen hier meestal en altijd tevreden.

Griet dijkstra de roos
23 April 2022

Geweldige bezorging en heerlijk gegeten

Wobbes
21 April 2022

Goed als altijd en mooi snel bezorgd!

Dijkstra
20 April 2022

We zijn altijd tevreden maar helaas voor de 2de keer in 2 weken tijd dat er haren in het eten zitten. De eerste keer een lange haar in het broodje en vandaag kleine haren in de pindasaus. We zijn geen klagers maar deze keer was de spreekwoordelijke druppel.

Reaction from De Bikker

Goedenavond, jeetje dat vinden we heel erg om te horen en dit komt ons niet bekend voor. We kunnen ons niet herinneren dat er contact met ons is opgenomen? Zoiets moet namelijk gelijk worden opgelost en is voor ons ook handig te weten zodat we misschien een medewerker kunnen aanspreken die deze avond heeft gewerkt. Wij nemen contact met u op.

Theo
18 April 2022
Plat
18 April 2022
Riemer de jong
16 April 2022

prima

S.Talhout
15 April 2022

Goed en lekker . Top service.

Jannie
15 April 2022

Ik had een kapsalon met dikke stukken kip en taaie stukken en.veel vellen .terwijl het eerder heelijk was . Jammer

M.B.
14 April 2022
Henny Braak
10 April 2022

Was prima in orde , bezorging en bestelde eten 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

fam rispens welsrijp
8 April 2022
Flonk
4 April 2022

Keurig gebeld dat bestelling wat later kwam.was het wachten waard heerlijk gegeten.

Ina Okkema
3 April 2022

Was weer super lekker.

Desiree
3 April 2022

Top was het weer. En ook nog een een stuk eerder dan de geschatte tijd. Jullie blijven mijn favoriet keep it up

HH
2 April 2022

Aangegeven dat er op de boerenburger geen groente moest, maar er zat wel rauwkost op waardoor het broodje vreselijk zompig was. Dit is al de zoveelste keer dat dit gebeurt! Als de optie word geboden om zonder groente te bestellen moet dat ook bij elke bestelling gecontroleerd worden lijkt mij. Jammer!

Reaction from De Bikker

Jammer dat dit gebeurt is.. We proberen altijd de bestelling te maken na de wensen van de klant maar dit is helaas mis gegaan, waarschijnlijk door de drukte.. onze excuses hiervoor. Er wordt even contact met u opgenomen voor een passelijke oplossing.

fokke en jenny rispens
2 April 2022

vriendelijke bezorging en keurig op tijd bezorgd!

Jan
29 March 2022

In tijden niet zn lekker kapsalon gehad. Prima en op tijd bezorgd. Prijs en kwaliteit is in orde.

Antje
28 March 2022
anno
27 March 2022
Je kok
27 March 2022
Fam. Visser
27 March 2022

Goed eten voor een redelijke prijs en een goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
27 March 2022

Weer heerlijk gegeten en super snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ina Okkema
27 March 2022

Het eten was overheerlijk

Johan van den Berg
26 March 2022
Mara Schuil
26 March 2022

Super lekkere patat en snelle service.

Dirk Ouderkerken
24 March 2022

Ga zo door!!

W. Kolthof-Zwart
23 March 2022

Zeer correct dat de bestelling iets later werd bezorgt dan aangegeven.

Anoniem
23 March 2022
peter
23 March 2022

ik moest de volgende dag mijn wisselgeld ophalen dus het zou fijn zijn als jullie volgende x wissel geld op zak hebben en het duurde 1 uur en 20 minuten voordat het kwam.

Reaction from De Bikker

Goedenavond, ik heb even contact met u opgenomen om uit te leggen dat er online alleen kan worden betaald met ideal of pin. Als u dus aan geeft dat u kunt pinnen gaan wij hier ook van uit. Mvg, Karin.

anno
20 March 2022
Westra
20 March 2022

Snel geleverd en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
20 March 2022

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Bikker

Goedenavond, Erg jammer van de 1 ster bij het bezorgen. U had vanavond een bestelling gedaan met de opmerking of het ook om 18:30 kon ivm kinderen, helaas waren de tijdsloten van 18:30 al vol(daardoor kon U ook niet uit dit tijdstip kiezen) waardoor we er voor hebben gekozen om het rond 18:30 te bezorgen. Om 18:40 ging de bestelling de deur uit. Wij dachten het zo toch naar u wens te hebben geleverd maar helaas.. Voortaan zullen we u bellen als het tijdstip vol is en het dus ROND 18:30 wordt. Mvg, Karin.

Malda
19 March 2022

Altijd goed!!

Robert Van der Meulen
18 March 2022

Alleen de pindasaus was te dun zat geen smaak aan we hebben het veel lekkerder gehad van jullie

Reaction from De Bikker

Oei, dat is niet zo best en natuurlijk niet de bedoeling! We zullen hier extra op gaan letten. Bedankt voor uw feedback!

anno
17 March 2022
Jannie
17 March 2022

Volgende keer wat meer kip

Reaction from De Bikker

Dag Jannie, een portie kip is altijd het zelfde. Het wordt bij ons afgewogen. Wilt u meer kip? Dan kunt u extra shoarma aanvinken. Dan krijgt u er een extra portie bij.

Antje van der Gaast
13 March 2022
Bono
10 March 2022

Smaakte weer heerlijk, keurig op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Bezorging was vriendelijk.

Nannie Tamminga
10 March 2022

Vooral complimenten voor de loempia:goed gevuld en de plak ham en het gebakken eitje maakte het af!

Hennie
10 March 2022

Was weer Super

Familie Hett
9 March 2022

Lekker gegeten, op tijd bezorgd.

Tom
7 March 2022

Was weer fantastisch geregeld! Netjes optijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
6 March 2022

Altijd top !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nilca Clementina-Herrema
6 March 2022

Het patat was heerlijk vers en knapperig. Ik had patatje oorlog met uien en vind de uien wel aan de karige kant. Ik zou meer ui willen.

Fam.vd Wal
5 March 2022

Patat mag iets langer in de frituur, verder prima

Peter Bernoster
5 March 2022
Patrick
4 March 2022

Was weer lekker

H.Bakker
2 March 2022

Was weer top!!!

Hiemstra
2 March 2022

prima! Keurig verzorgd. Goed warm en vers, Een compliment waard!

Vd zee
27 February 2022

Prima, alleen een uur wachten op bezorging duurt wel erg lang!!!

Fred
27 February 2022

Geen opmerkingen eten goed en bezorging goed niks op aan te merken .

Wobbes
27 February 2022

Top zoals altijd

Minke
26 February 2022

Was weer super! Alles lekker warm en knapperig!

Derk
26 February 2022

Berehap was flauwe vette hap

Posthumus
25 February 2022

Alles dik in orde

Astrid De Graaf
25 February 2022

Spijtig genoeg was de patat niet goed door gebakken dus erg slap

Reaction from De Bikker

Goedemiddag, bedankt voor uw recentie. Als u doorgebakken patat wilt kunt u dit in de opmerking aangeven. Dan houden wij hier rekening mee.

Dj
25 February 2022

Gewoon goed!!

Henk van der Wal
23 February 2022

prima

Sebastiaan
23 February 2022

We moesten er even op wachten maar dat was het wel waard, eten was goed warm en goeie kwaliteit

anoniem
23 February 2022

Prima patat, lekker krokant, heerlijke kroket. Geen plastic bakjes; heel goed!

Vd meer
22 February 2022
Familie Tigchelaar
20 February 2022

Het eten was weer heerlijk zoals altijd! Goede op tijd bezorging. Vriendelijk personeel.

Szymon
18 February 2022

Eten was heerlijk. wel jammer voor de bezorging, die nog extra spaarcentje heeft gekregen. Doe ik mijn bestelling open, ligt het burger door heel tas gepleurd. De meesten zouden denken "Kan gebeuren", en das uiteraard waar. Maar de bezorger heeft ook in t tas gekeken voordat ie het aan mij gaf. Erg jammer.

Reaction from De Bikker

Wat vervelend! Onze excuses hiervoor. We zullen hier beter opletten.

Tim
17 February 2022
Bakker
16 February 2022

Sambalschijf ipv nasischijf.. veel te scherp

Reaction from De Bikker

Hallo meneer/mevrouw Bakker, Bedankt voor de recensie. Wij waren op de hoogte dat de nasischijf pittig is. Dit staat namelijk ook aangegeven bij het product doormiddel van 2 pepertjes. Groet Team de Bikker

John van der Vegt
14 February 2022

Besteld voor bezorging om 7 uur, en exact 7 uur ding-dong , beter kan niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
13 February 2022

Het was weer dik voor elkaar. Zelfs de bezorgtijd was supersnel. Vaak moet je heel lang wachten. is voor hun natuurlijk geweldig, dan hebben ze veel bestellingen. Maar ik bestel soms wel eens ergens anders, omdat het zo lang duurt. Vandaag in ieder geval een dikke 10.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DK
12 February 2022

top!

anno
12 February 2022