Avaliações de De Bikker Franeker

Avaliações recentes

5.0
YW
24 setembro 2022

Wegens AD (erg) lang moeten wachten, maar dat kon de pret niet drukken! Goede service én heerlijk gegeten uiteindelijk!

M.Booms
24 setembro 2022

Het eten werd later bezorgd dan geplant. Hier werd keurig over gebeld en excuses aangeboden. Helaas was de frikadel in de kinderbox koud en niet lekker meer om te eten. De rest smaakte wel erg goed.

Boor
24 setembro 2022

De bestelling was te laat en het was niet meer warm.

Reacção a De Bikker

Goedendag, het was inderdaad een hele drukke avond. Vooral ook door de AD dagen. Net toen we u zouden bellen, belde u ons. Gelukkig ging hij toen wel al de deur uit. Jammer dat de bestelling niet meer warm was. We nemen even contact met u op voor een passende oplossing.

?
22 setembro 2022

Het vlees op de broodjes warm vlees was taai en niet lekker, daarnaast zo goed als koud. Dit was niet wat wij gewent zijn van de bikker. De kinderbox daar tegen was prima en goed warm.

Reacção a De Bikker

Bedankt voor uw feedback, we gaan er mee aan de slag.

Bakker
21 setembro 2022

Door drukte ons gebeld dat het iets later werd, keurig en nog een ijsje toe ook gekregen!

Richard Miedema
16 setembro 2022

Zoals altijd goed en lekker

Marwa Ponjee Korell
15 setembro 2022

Mijn man en ik bestellen elke woensdag eten bij de Bikker, en dit bevalt elke keer erg goed. het is erg lekker, goed kwaliteit van eten, De Bikker is zeker een aanrader voor wie dat nog niet geprobeerd heeft. daarnaast zijn de personeelsleden altijd erg vriendelijk en behulpzaam of je het nou komt op halen of dat ze het bezorgen beide keren doen ze hun werk goed en zijn ze erg vriendelijk. wij zijn blij en tevreden over het eten bij de bikker en de personeel hun klantvriendelijkheid. vriendelijke groet Marwa en Hedzer Ponjee

Reacção a De Bikker

Wauw, wat een fijne recentie! Wij zijn super blij om dit te horen, hier doen we het voor. Hartelijk dank voor de moeite die u heeft gedaan om zo’n mooie recentie te schrijven.

Wk
10 setembro 2022
Astrid Welling
5 setembro 2022

Zoals altijd: Vlot, vriendelijk en verrukkelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

vD
3 setembro 2022

Eten was goed, pindasaus te scherp!

Daisy
3 setembro 2022

Als altijd mega lekkerrrrrr! Maarja onze frituurvrienden van de Bikker zijn gewoon de beste van het land! Aanrader: De Brie Burger! Smullen van A tot Z!!

Baudina
3 setembro 2022

Klantvriendelijk en netjes bij bezorging. Eten prima

Vd Meer
1 setembro 2022
vD
1 setembro 2022

Was lekker, vlotte bezorging 👍

Anneke Boomsma
31 agosto 2022

Het duurde wat lang, maar klopte met de tijd die was voorzegd. Eten was prima

Astrid Welling
29 agosto 2022

Vanwege einde zomer- en bouwvak vakantie, duurde (met alle begrip) de levering iets langer. Als excuses voor het latere levering kregen we er een lekkere ijsco bij. Zoals altijd hebben we weer lekker gesmikkeld van hun lekkere producten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

klaas
28 agosto 2022

Het was goed eten en op tijd bezorgd dan valt er verder niets op aan te merken. We zijn het zo gewend en dat maakt dat klanten blijven komen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
28 agosto 2022

Uitstekend!

Wilma
27 agosto 2022

Alles was even lekker en goed warm. De bestelling was compleet en kwam snel. Vriendelijke bezorger. Prima!

Sandra
24 agosto 2022
Remco
23 agosto 2022
Jan o
23 agosto 2022

Was weer top

Marianna
14 agosto 2022

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S vd kooi
14 agosto 2022

Heerlijke hamburger van de bakplaat. Wat fijn dat je eens een artikel ZONDER saus kunt aanklikken. Zo vaak een bestelling gedaan( bij diverse bedrijven) waar je dan toch nog saus op je bestelling vindt.

Marco J.
14 agosto 2022

Uitstekend! Het was heerlijk

Stella
13 agosto 2022
Nauta
13 agosto 2022

Levertijd was precies op tijd, kwaliteit was prima.

Annet Bok
12 agosto 2022

We hebben op een doordeweekse dag een bestelling geplaatst waar we 1,5 uur op gewacht hebben. Dit duurde wel heel erg lang, dat viel behoorlijk tegen.

Reacção a De Bikker

Goedenavond, het is inderdaad de laatste tijd nog drukker dan dat het normaal al is, dit komt ook doordat er andere eetgelegenheden gesloten zijn en het super warm weer is. Daar bovenop zijn er collega’s op vakantie en is goed personeel erg moeilijk te krijgen. We doen ons uiterste best om iedereen tevreden te houden. Als tip zou ik kunnen meegeven, bestel optijd en geef een wenstijd aan. Hier houden we altijd rekening mee.

Astrid Welling
12 agosto 2022

Heerlijk gebakken, mooie portie patat én saus! Weer dik tevreden.

W. Kolthof-Zwart
11 agosto 2022

Ben tevreden en een goeie en vriendelijke bezorging.

Zuidema
9 agosto 2022

Heerlijk gegeten en snelle service

Smit
9 agosto 2022

Misschien iets meer saus bij de patat

Rudi Jaarsma
7 agosto 2022

Was weer erg lekker

Ina
6 agosto 2022

Super en vriendelijk bezorging

Marco J.
6 agosto 2022

Uitstekend!

Stellage
6 agosto 2022
Tjeerd De Jong
5 agosto 2022
Minke
5 agosto 2022

Zoals gewoonlijk weer prima eten en mooi op tijd! We kregen deze keer er zelfs een leuke attentie bij, waarvoor dank! Ga zo door!

Dijkstra
4 agosto 2022

Patat was slap, de frikandel speciaal xxl smaakte waterig en de kip shoarma smaakte ook niet

Wendy Vlietstra
31 julho 2022

Eten was lekker en eerder bezorgd dan verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johanna
31 julho 2022

Heerlijke patat en kroketten. Alles goed heet. Geen plastic verpakkingen. Heel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole HM
31 julho 2022
Astrid Welling
31 julho 2022

We begrijpen de prijsstijgingen echter dat dan alsnog de porties kleiner zijn en minder saus bij de producten viel ons tegen.

Michel
30 julho 2022

Lekker gegeten en snelle bezorging

Frank
30 julho 2022

Heerlijk gegeten, warm en op tijd

Alex
30 julho 2022

BOERgondisch genoten van het heerlijke eten.

Betty
29 julho 2022

Goed op temperatuur Vriendelijke service Geen verbeterpunten

Klant
28 julho 2022

Patat was lauw, heel weinig shoarma in vergelijking met wat we gewend zijn en droge rauwkost......:-(

Reacção a De Bikker

Goedendag, De shoarma wordt bij ons afgewogen dus dat dit minder is zou eigenlijk niet moeten kunnen. De patat kunnen we helaas niet ‘heet’ garanderen want het moet naar een buitendorp worden bezorgd. Natuurlijk doen we altijd ons uiterste best om het zo warm mogelijk te leveren maar er moet wel rekening mee worden gehouden dat er 10 minuten mee moet worden gereden. Dan koelt het altijd een beetje af. Mvg, Karin.

Alex
25 julho 2022

Een zaak met hart en ziel! Geweldige service, top eten!! Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan van den Berg
24 julho 2022

Was weer zoals gebruikelijk: warm geleverd en zeer lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Buma
24 julho 2022
Marianna
23 julho 2022

Probleempje wat er was is met 1 telefoontje opgelost. Het eten was lekker en daar gaat het om

Kor van der Woude
22 julho 2022

Bestelling is altijd prima. Echter dit keer was het beduidend minder hoeveelheid patat. Graag de volgende keer weer zoals het altijd was 👍.

v Dijk
21 julho 2022

Ik had Hompen vlees shoarma, niet te kauwen. Heb foto kan helaas hier niet sturen. Heb vlees maar weg gegooid, zonde geld voor een minima.

Reacção a De Bikker

Het is shoarma van de spies, het kan inderdaad zijn dat de laatste stukken wat groter gesneden is. Dit zou je zelf in wat kleinere stukjes kunnen snijden. Dit is erg persoonlijk namelijk. Het is gewoon de shoarma die u normaal gesproken ook besteld? Aan de smaak mankeert niks. Weg gooien had dus zeker niet gehoeven. Jammer.

Annet
20 julho 2022
Saskia
20 julho 2022
Akkie
18 julho 2022

Het duurde langer dan een uur voor het eten gebracht werd,dat viel me tegen! Maar het was overheerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronnie Hogeweide
16 julho 2022

het werd voor de afgesproken tijd bezorgt en het smaakte weer heerlijk

Meijer
14 julho 2022

Patat mag een beetje zachter was wat doorgebakken deze keer.

Norder
14 julho 2022
Mark
14 julho 2022

Patat was heel donker En de kapsalon waa niet zoals ik gewend ben bij jullie veel vellen en niet een lekkere smaak ....... Zonde

v Dijk
13 julho 2022

Eten was heerlijk, tot een volgende keer!

Anoniem
13 julho 2022

Lekker gegeten. Bal gehakt was mooi van formaat en heerlijk van smaak.

Anoniem
10 julho 2022

Heerlijk eten. Gelukkig nu ook genoeg satesaus bij berehap. Was vorige keer waterig en te weinig.

Amsterdam
9 julho 2022
Johan
9 julho 2022

Het eten was koud en weinig smaak

Reacção a De Bikker

Vervelend om te horen. Helaas koelen de kinderboxen na een dikke 10 minuten rijden inderdaad wel af omdat er drinken en appelmoes bij zit. Voor de beleving van de kinderen bezorgen wij ze graag compleet in een doosje. Wij zullen contact met u opnemen voor een eventuele tegemoetkoming.

Fries
9 julho 2022

Schnitsel was hard,taai en droog. Rest was prima.

Reacção a De Bikker

Wat vervelend om te horen, onze excuses hiervoor. De volgende keer zouden we het wel erg op prijs stellen als u gelijk naar de zaak belt. Dan hadden we gelijk een nieuwe kunnen brengen. We nemen contact met u op voor een passende oplossing.

Remko
7 julho 2022

Top zoals altijd

W. Kolthof-Zwart
6 julho 2022
Anneke
6 julho 2022
H.Bakker
3 julho 2022
M. Jansen
3 julho 2022

Normaliter altijd zeer tevreden, maar jammer genoeg deze keer niet. Patat was heel gard gebakken. Het leek of de patat voor de tweede keer in de frituur was gebakken. Het broodje van de bakplaat hamburger was keihard geroosterd. Voorheen waren deze zacht en dat vond ik veel lekkerder. Kan een meer gebeuren en ik hoop dat het de volgende keer beter is. Mvg Marco

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
2 julho 2022
Lotte
2 julho 2022

De turkse pizza was heel erg lekker, er zat lekker veel vlees en kaas op.

Christina Wijkhuijs
2 julho 2022

Altijd goed! We kunnen zelfs met zijn drietjes van een 2 persoons patatzak eten. Dikke prima!

Johan van den Berg
1 julho 2022

Vriendelijke en snelle bezorging. Kwaliteit was zoals gebruikelijk weer zeer goed! Een zekere aanrader!

Freddie
1 julho 2022

Bestelling gedaan rond 18:00 en de verwachte bezorgtijd zou 19:10 zijn. Om 19:26 maar eens gebeld waar de bestelling bleef. Werd klaargemaakt werd er gezegd en direct bezorgd. 10min na mijn belletje indd de bestelling geleverd, echter was de Frik Spec al bijna koud. De rest was nog aardig op temperatuur. Wel netjes en lekker waren de 2 cups met softijs welke we als compensatie erbij hebben gekregen.

Marie
27 junho 2022

ik moest anderhalf uur wachten op mijn eten. Waarnaar ik gebeld heb om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ineens was het er met 10 min plus ik zou een waterijsje krijgen voor het lange wachten. Maar ik kreeg een bak met softijs. Tip. Als het langer duurt dan normaal stuur dan eventjes een bericht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Bikker

Het was inderdaad heel erg druk deze avond, onze excuses dat het langer duurde. We hebben geprobeerd iedereen op de hoogte te stellen maar u was ons voor met een belletje. Op zo’n moment is het erg hectisch en doen we altijd ons uiterste best om iedereen tevreden te houden en de kwaliteit hoog te houden.

Johan van den Berg
26 junho 2022

Levering duurde langer dan in eerste instantie aangegeven. Kwaliteit was zoals gewoonlijk weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid De Graaf
26 junho 2022

Lang moeten wachten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Bikker

Het was inderdaad een hele drukke avond. We hebben u geprobeerd te bellen om aan te geven dat het wat langer duurde. Helaas kregen we u niet te pakken. Hopelijk heeft het eten wel gesmaakt.

Hettenvan
25 junho 2022

We hebben de patat met kaas en bacon besteld, was lekker! De bami schijf en ham kaas souffle waren ook lekker. Alles was op tijd bezorgd en was nog steeds warm.

Anita van der Sluis
23 junho 2022

Snelle service, eten is goed op temperatuur en lekker gebakken, kortom een aanrader

Tam
23 junho 2022
W. Kolthof-Zwart
22 junho 2022

Zeer tevreden.

Rens
20 junho 2022

Moesten lang wachten maar de bestelling was nog heerlijk warm en super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Freddy
19 junho 2022

Patat was volgens mij 2 keer gebakken dus was keihard en donker bruin Dat ben ik niet gewend vorige bestellingen waren altijd goed Hoop dat jullie hier wat mee doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Bikker

Bedankt voor uw feedback! Excuses voor het ongemak. Dat is zeker niet de bedoeling. De volgende keer zullen we er extra opletten en er een lekker toetje bij doen. :)

v dijk
17 junho 2022

Snelle bezorging, klantvriendelijk, en goed eten!

Tjeerd de Jong
17 junho 2022
Anoniem
15 junho 2022

Goede kwaliteit snacks, patat, ijs en sauzen. Ik bestel hier met plezier

W. Kolthof-Zwart
14 junho 2022
Nilca
12 junho 2022

Het was weer heerlijk warm knapperig en lekker. De uien bij de patatjeoorlog mag best wat meer.

Albert de Vries
10 junho 2022

helemaal top

Mirjam
8 junho 2022

De patat was wat taai, bezorging snel,👍

Frans
7 junho 2022

Perfect tot in de puntjes. Vanaf het eten tot de bezorging subliem.

Familie Tigchelaar
7 junho 2022

Was weer super heerlijk het eten!

Nauta
6 junho 2022
Jerry Guertin
6 junho 2022

Was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fokke Rispens
5 junho 2022

Wederom heerlijk, en vlotte bezorging door vriendelijk personeel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W.M
4 junho 2022

Altijd heerlijk eten, personeel is super vriendelijk , echt een top tent !

Tobias
31 maio 2022

Altijd dikke prima.

H
30 maio 2022

Goede kwaliteit, en netjes thuis gebracht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G v Dijk
29 maio 2022

Helaas verkeerde saus bij de shoarma, goed aangegeven bij bestelling 😟

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johannes
27 maio 2022

Goed eten, snel bezorgd

Tom
27 maio 2022

De nieuwe broodjes zijn erg fijn van smaak! De collega's kennis laten maken met de eigenlijk de beste hamburger van Franeker! Eindstand een dikke 10!

Dijkstra
26 maio 2022

Snel en warm geleverd. Vriendelijke bezorger

Agnes
26 maio 2022

Zeer snelle bezorging, Helaas daardoor was de patat niet helemaal gaar

Ineke
25 maio 2022

Eten was lekker warm en erg netjes verpakt. Was ook zeer smakelijk!

Antje
22 maio 2022

Zoals altijd op tijd en prima kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nijdam
21 maio 2022

Heerlijk gegeten! En wat een top service! Tijdsblokken stonden vol bij het online bestellen. Maar ik had er bij gezet als het paste mocht het ook eerder gebracht worden ipv half 7 en ja hoor half 6 stonden ze aan de deur terwijl alles vol stond. Dus dikke complimenten van deze kant! Mvg familie Nijdam

Reacção a De Bikker

Wat fijn om te lezen! Ontzettend bedankt voor deze prachtige recentie, waarderen we enorm.

Jk.kappe
21 maio 2022

Lekker eten goed warm en netjes op tijd bezorgd.

Baudina
20 maio 2022

Perfect op tijd en het eten was warm en goed

Jelle pieter
20 maio 2022

Uur en 3 kwartier wachten op het eten... prima dat het iets langer duurt maar laat dan wat weten, telefoon nummer staat bij de bestelling

Reacção a De Bikker

Normaal gesproken doen we dit ook maar het is er vandaag helaas bij in geschoten omdat het zo extreem druk was.. Buitendorpen proberen we altijd binnen 1,5 uur te leveren. Dat is vandaag mis gegaan. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat het eten wel gesmaakt heeft.

Hamoen
20 maio 2022

Bestelling was een beetje laat maar dat was netjes opgelost door iets extra er bij te doen

Reacção a De Bikker

Nogmaals onze excuses, fijn dat het gewaardeerd wordt.

Vera
19 maio 2022
Jan Groendijk
19 maio 2022

2e keer binnen een week meer dan een kwartier te laat met bezorgen! Aandachtspuntje!

Reacção a De Bikker

Hier gaan we zeker opletten. We zullen een extraatje toevoegen bij uw volgende bestelling. Bedankt voor uw feedback.

Spoelstra
18 maio 2022

Gewoon goed

A noniem
15 maio 2022

Broodjes beter niet open snijden dan drogen ze uit. Word er wat met de feedback gedaan? 2de melding droge broodjes. Eten was verder zeer goed!

Reacção a De Bikker

Goedenavond, wij zijn niet bekend met deze klacht? De broodjes krijgen we gesneden binnen dus helaas is hier niks aan te doen. Feedback wordt zeker gewaardeerd en naar geluisterd, bedankt daarvoor. Ik weet natuurlijk niet over welk broodje het gaat maar ik gok het getoaste broodje, zeer binnenkort zullen we nieuwe broodjes hebben voor bij de shoarma en bakplaat hamburgers, ook deze zijn voor gesneden maar wij vinden hem persoonlijk minder droog dan de las vegas bun die we nu op het moment hebben. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg Karin.

Wally
12 maio 2022
W. Kolthof-Zwart
11 maio 2022

Tevreden.

Zijlstra
8 maio 2022
Malda
7 maio 2022

Altijd goed en lekker

Stephanie
6 maio 2022

Patat niet goed doorbakken en geplette kroket

Reacção a De Bikker

Goedenavond, wat vervelend dat het vandaag niet naar wens was. Het was vandaag extreem druk door het evenement in de stad. Onze excuses dat uw bestelling hier onder heeft geleden.. Ik zal contact met u opnemen met, hopelijk, een passende oplossing.

Lars
5 maio 2022
Jan
1 maio 2022
Dirk Ouderkerken
1 maio 2022

Ga zo door!! Heerlijk gegeten en super snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk sijbesma
1 maio 2022

Heerlijk eten en goede service We gaan zeker hier weer bestellen 👍🏻👍🏻

Diana Tigchelaar
1 maio 2022

Was weer heerlijk eten van jullie! Goed warm en snelle bezorging! In 1 woord perfect!

Henny
30 abril 2022

Eten is prima maar bezorging liet te wensen over. Hoewel De Bikker wel informeerde over de besteltijd vind ik anderhalf uur wel erg lang.

X
30 abril 2022

Snel bezorgd, heerlijk genoten van het eten.

Tom
28 abril 2022

Wat een top service weer! Snel geleverd en wat een knappen kerels werken er bij jullie, ga zo door!!

Dijkstra
27 abril 2022

Het was deze keer top, we snapten heel goed dat het druk was maar we werden netjes gebeld dat het onderweg was. Tip: dressing door de sla heen smaakt het net iets lekkerder😉

Frits
27 abril 2022
Wally
26 abril 2022
Gerda post
23 abril 2022

Wij bestellen hier meestal en altijd tevreden.

Griet dijkstra de roos
23 abril 2022

Geweldige bezorging en heerlijk gegeten

Wobbes
21 abril 2022

Goed als altijd en mooi snel bezorgd!

Dijkstra
20 abril 2022

We zijn altijd tevreden maar helaas voor de 2de keer in 2 weken tijd dat er haren in het eten zitten. De eerste keer een lange haar in het broodje en vandaag kleine haren in de pindasaus. We zijn geen klagers maar deze keer was de spreekwoordelijke druppel.

Reacção a De Bikker

Goedenavond, jeetje dat vinden we heel erg om te horen en dit komt ons niet bekend voor. We kunnen ons niet herinneren dat er contact met ons is opgenomen? Zoiets moet namelijk gelijk worden opgelost en is voor ons ook handig te weten zodat we misschien een medewerker kunnen aanspreken die deze avond heeft gewerkt. Wij nemen contact met u op.

Theo
18 abril 2022
Plat
18 abril 2022
Riemer de jong
16 abril 2022

prima

S.Talhout
15 abril 2022

Goed en lekker . Top service.

Jannie
15 abril 2022

Ik had een kapsalon met dikke stukken kip en taaie stukken en.veel vellen .terwijl het eerder heelijk was . Jammer

M.B.
14 abril 2022
Henny Braak
10 abril 2022

Was prima in orde , bezorging en bestelde eten 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

fam rispens welsrijp
8 abril 2022
Flonk
4 abril 2022

Keurig gebeld dat bestelling wat later kwam.was het wachten waard heerlijk gegeten.

Ina Okkema
3 abril 2022

Was weer super lekker.

Desiree
3 abril 2022

Top was het weer. En ook nog een een stuk eerder dan de geschatte tijd. Jullie blijven mijn favoriet keep it up

HH
2 abril 2022

Aangegeven dat er op de boerenburger geen groente moest, maar er zat wel rauwkost op waardoor het broodje vreselijk zompig was. Dit is al de zoveelste keer dat dit gebeurt! Als de optie word geboden om zonder groente te bestellen moet dat ook bij elke bestelling gecontroleerd worden lijkt mij. Jammer!

Reacção a De Bikker

Jammer dat dit gebeurt is.. We proberen altijd de bestelling te maken na de wensen van de klant maar dit is helaas mis gegaan, waarschijnlijk door de drukte.. onze excuses hiervoor. Er wordt even contact met u opgenomen voor een passelijke oplossing.

fokke en jenny rispens
2 abril 2022

vriendelijke bezorging en keurig op tijd bezorgd!

Jan
29 março 2022

In tijden niet zn lekker kapsalon gehad. Prima en op tijd bezorgd. Prijs en kwaliteit is in orde.

Antje
28 março 2022
anno
27 março 2022
Je kok
27 março 2022
Fam. Visser
27 março 2022

Goed eten voor een redelijke prijs en een goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
27 março 2022

Weer heerlijk gegeten en super snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ina Okkema
27 março 2022

Het eten was overheerlijk

Johan van den Berg
26 março 2022
Mara Schuil
26 março 2022

Super lekkere patat en snelle service.

Dirk Ouderkerken
24 março 2022

Ga zo door!!

W. Kolthof-Zwart
23 março 2022

Zeer correct dat de bestelling iets later werd bezorgt dan aangegeven.

Anoniem
23 março 2022
peter
23 março 2022

ik moest de volgende dag mijn wisselgeld ophalen dus het zou fijn zijn als jullie volgende x wissel geld op zak hebben en het duurde 1 uur en 20 minuten voordat het kwam.

Reacção a De Bikker

Goedenavond, ik heb even contact met u opgenomen om uit te leggen dat er online alleen kan worden betaald met ideal of pin. Als u dus aan geeft dat u kunt pinnen gaan wij hier ook van uit. Mvg, Karin.

anno
20 março 2022
Westra
20 março 2022

Snel geleverd en goed warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anoniem
20 março 2022

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Bikker

Goedenavond, Erg jammer van de 1 ster bij het bezorgen. U had vanavond een bestelling gedaan met de opmerking of het ook om 18:30 kon ivm kinderen, helaas waren de tijdsloten van 18:30 al vol(daardoor kon U ook niet uit dit tijdstip kiezen) waardoor we er voor hebben gekozen om het rond 18:30 te bezorgen. Om 18:40 ging de bestelling de deur uit. Wij dachten het zo toch naar u wens te hebben geleverd maar helaas.. Voortaan zullen we u bellen als het tijdstip vol is en het dus ROND 18:30 wordt. Mvg, Karin.

Malda
19 março 2022

Altijd goed!!

Robert Van der Meulen
18 março 2022

Alleen de pindasaus was te dun zat geen smaak aan we hebben het veel lekkerder gehad van jullie

Reacção a De Bikker

Oei, dat is niet zo best en natuurlijk niet de bedoeling! We zullen hier extra op gaan letten. Bedankt voor uw feedback!

anno
17 março 2022
Jannie
17 março 2022

Volgende keer wat meer kip

Reacção a De Bikker

Dag Jannie, een portie kip is altijd het zelfde. Het wordt bij ons afgewogen. Wilt u meer kip? Dan kunt u extra shoarma aanvinken. Dan krijgt u er een extra portie bij.

Antje van der Gaast
13 março 2022
Bono
10 março 2022

Smaakte weer heerlijk, keurig op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Bezorging was vriendelijk.

Nannie Tamminga
10 março 2022

Vooral complimenten voor de loempia:goed gevuld en de plak ham en het gebakken eitje maakte het af!

Hennie
10 março 2022

Was weer Super

Familie Hett
9 março 2022

Lekker gegeten, op tijd bezorgd.

Tom
7 março 2022

Was weer fantastisch geregeld! Netjes optijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
6 março 2022

Altijd top !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nilca Clementina-Herrema
6 março 2022

Het patat was heerlijk vers en knapperig. Ik had patatje oorlog met uien en vind de uien wel aan de karige kant. Ik zou meer ui willen.

Fam.vd Wal
5 março 2022

Patat mag iets langer in de frituur, verder prima

Peter Bernoster
5 março 2022
Patrick
4 março 2022

Was weer lekker

H.Bakker
2 março 2022

Was weer top!!!

Hiemstra
2 março 2022

prima! Keurig verzorgd. Goed warm en vers, Een compliment waard!

Vd zee
27 fevereiro 2022

Prima, alleen een uur wachten op bezorging duurt wel erg lang!!!

Fred
27 fevereiro 2022

Geen opmerkingen eten goed en bezorging goed niks op aan te merken .

Wobbes
27 fevereiro 2022

Top zoals altijd

Minke
26 fevereiro 2022

Was weer super! Alles lekker warm en knapperig!

Derk
26 fevereiro 2022

Berehap was flauwe vette hap

Posthumus
25 fevereiro 2022

Alles dik in orde

Astrid De Graaf
25 fevereiro 2022

Spijtig genoeg was de patat niet goed door gebakken dus erg slap

Reacção a De Bikker

Goedemiddag, bedankt voor uw recentie. Als u doorgebakken patat wilt kunt u dit in de opmerking aangeven. Dan houden wij hier rekening mee.

Dj
25 fevereiro 2022

Gewoon goed!!

Henk van der Wal
23 fevereiro 2022

prima

Sebastiaan
23 fevereiro 2022

We moesten er even op wachten maar dat was het wel waard, eten was goed warm en goeie kwaliteit

anoniem
23 fevereiro 2022

Prima patat, lekker krokant, heerlijke kroket. Geen plastic bakjes; heel goed!

Vd meer
22 fevereiro 2022
Familie Tigchelaar
20 fevereiro 2022

Het eten was weer heerlijk zoals altijd! Goede op tijd bezorging. Vriendelijk personeel.

Szymon
18 fevereiro 2022

Eten was heerlijk. wel jammer voor de bezorging, die nog extra spaarcentje heeft gekregen. Doe ik mijn bestelling open, ligt het burger door heel tas gepleurd. De meesten zouden denken "Kan gebeuren", en das uiteraard waar. Maar de bezorger heeft ook in t tas gekeken voordat ie het aan mij gaf. Erg jammer.

Reacção a De Bikker

Wat vervelend! Onze excuses hiervoor. We zullen hier beter opletten.

Tim
17 fevereiro 2022
Bakker
16 fevereiro 2022

Sambalschijf ipv nasischijf.. veel te scherp

Reacção a De Bikker

Hallo meneer/mevrouw Bakker, Bedankt voor de recensie. Wij waren op de hoogte dat de nasischijf pittig is. Dit staat namelijk ook aangegeven bij het product doormiddel van 2 pepertjes. Groet Team de Bikker

John van der Vegt
14 fevereiro 2022

Besteld voor bezorging om 7 uur, en exact 7 uur ding-dong , beter kan niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
13 fevereiro 2022

Het was weer dik voor elkaar. Zelfs de bezorgtijd was supersnel. Vaak moet je heel lang wachten. is voor hun natuurlijk geweldig, dan hebben ze veel bestellingen. Maar ik bestel soms wel eens ergens anders, omdat het zo lang duurt. Vandaag in ieder geval een dikke 10.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DK
12 fevereiro 2022

top!

anno
12 fevereiro 2022
Alexander
12 fevereiro 2022

Zoals altijd goed

John van der Vegt
11 fevereiro 2022

Gewoon goed

Jhon Tombal
10 fevereiro 2022

Was goed verzorgd

R Kamstra
9 fevereiro 2022

Jammer dat de shoarma bijna koud was meteen gebeld wouden wel nieuwe brengen maar dan was de rest van de bestelling ook koud geworden niet gedaan dus

anoniem
6 fevereiro 2022
Astrid De Graaf
6 fevereiro 2022
Nauta
6 fevereiro 2022
Jelle Hoekstra
6 fevereiro 2022

Goed eten en mooi op tijd

Nina
5 fevereiro 2022

Altijd garandeert dezelfde kwaliteit echt top

Familie Tigchelaar
4 fevereiro 2022

Was weer super heerlijk eten. Niet anders gewend van jullie!

Tvk
3 fevereiro 2022

Smorgens al besteld. ' s Avonds precies op de afgesproken tijd geleverd. Erg vriendelijke bezorger. Kwaliteit was top: had gevraagd " patat wat doorgebakken" en was zoals gewenst! Bedankt!

W. Kolthof-Zwart
1 fevereiro 2022

Helemaal tevreden.

Djoke
1 fevereiro 2022

Altijd goed en lekker. En netjes op tijd. 👍🏼

Jhon Tombal
1 fevereiro 2022

Was niet echt warm

Minke
29 janeiro 2022

Was weer als altijd: op tijd bezorgd, alles lekker warm( behalve het slaatje 🤣). Uitstekend!

John van der Vegt
28 janeiro 2022
Sabine amadi
28 janeiro 2022

Altijd goed eten en een vrolijke bezorger!

JHF
28 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. De bamischijf heeft een lekkere pittigheid. Fijn dat jullie geen plastic bakjes, zakjes e.d. gebruiken maar papier.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan van den Berg
24 janeiro 2022

Goede kwalitieit, vriendelijke bezorger. Een zekere aanrader als het aankomt op een lekker patatje. ;-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

André
23 janeiro 2022

Zoals altijd alles super netjes ingepakt...en warm en op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jhon Tombal
22 janeiro 2022

Zeer goed verzorgd goed eten

W. Kolthof-Zwart
22 janeiro 2022

Kwaliteit en bezorging gewoon een dikke voldoende.

Rein
22 janeiro 2022
Ria
19 janeiro 2022
Frits
18 janeiro 2022
Marga Klaster
18 janeiro 2022
Niels
16 janeiro 2022
Emiel
15 janeiro 2022

Het eten bestellen via de site duurt erg lang voor dat het bezorgd is. Wij moesten er een uur op wachten vervolgens bel je en zeggen ze dat het binnen 20 minuten komt. Jammer genoeg is het zo gegaan het eten smaakt goed alleen ik zal niet weer bestellen of afhalen. als er geen oplossing voor komt zal ik hier voortaan geen eten meer halen.

Reacção a De Bikker

Beste Emiel, In het weekend is het nou eenmaal zo dat wij het erg druk hebben met bezorgen. Als u tussen 17:00 en 19:30 besteld met een z.s.m bestelling, is het zo dat u een geschatte tijd krijgt wanneer wij leveren. Wij hebben binnen het geschatte uur geleverd. Voor de volgende keer kunnen we u als tip geven, geef vroegtijdig uw bestelling door met een wenstijd! We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Post
15 janeiro 2022

Besteld voor 1800, klokslag 1800 bezorgd! En heerlijk gegeten!😋 Complimenten!👌

Sandra
15 janeiro 2022

Afweer heerlijk gegeten 😋

Elise
15 janeiro 2022
Dirk
14 janeiro 2022

Super lekker en snelle bezorging! Top!

Anita van der Sluis
14 janeiro 2022

Supersnelle bezorging en het eten goed warm, helemaal geweldig!

Jelgerhuis
14 janeiro 2022

De patat was heerlijk en op goede temperatuur, een kalfskroket was niet warm maar lauw en frikandel speciaal was helemaal afgekoeld. Dat was jammer.

Bart
13 janeiro 2022

100x beter dan voorgaande bestelling. Was top dit keer =)

mark
12 janeiro 2022

zoals altijd .... dik voorelkaar.. ga zo door team bikker

HRH
12 janeiro 2022

Lekker gegeten! Kwekkeboom kroket, cheesy bacon fries en vanille milkshake. Was op tijd bezorgd.

Smit
9 janeiro 2022
Klaas
8 janeiro 2022

Wederom goed geregeld!!

Minke
7 janeiro 2022

Was weer op tijd bezorgd, eten was warm en lekker! Dus een dikke prima!

paul Terpstra
7 janeiro 2022

Heeriijk ! en snel

Meijer
6 janeiro 2022
Johann N
6 janeiro 2022
Don
6 janeiro 2022

Patatjes kindermenu waren beetje koud. Airfryer en ze was weer blij.

Tom
5 janeiro 2022
Posthumus
4 janeiro 2022
Eise amsterdam
2 janeiro 2021

Lekker eten en goede service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elise
2 janeiro 2021

Als tip meegekregen om eerder te bestellen voor een bepaalde tijd. Dit gedaan en nu was het eten er keurig op tijd. Wat we hadden besteld was goed heet, en lekker. Conplimenten👌🏼

M de Vries
1 janeiro 2021
Familie Tigchelaar
1 janeiro 2021

Was weer picco Bello. Heerlijk eten!

Marcel van der Ploeg
31 dezembro 2021

Snel bezorgd Vriendelijke bezorgster

Tjeerd de Jong
31 dezembro 2021
Frits Schonenberg
31 dezembro 2021
Andre
31 dezembro 2021

Erg lekker dat spareribsmenu

Gerard
30 dezembro 2021

Snelle en vrieindijke bezorging